Pergolák és tetőteraszok

Pergolák és tetőteraszok a kerti épületek kedvelőinek

Minden természetbarát álma egy fedett hely létrehozása a teraszon. A Hobbytec-nál különféle típusú és kivitelű alumínium pergolákra szakosodtunk.

A pergola tökéletes védelmet nyújt a szabadtéri időtöltéshez barátaival és családjával. Lehetőség van a házhoz rögzített épület létrehozására, vagy választhat egy szabadon álló változatot. Kialakításával és szilárd konstrukciójával fogja lenyűgözni, ráadásul a kert területén bárhol elhelyezhető. Medence mellett vagy multifunkcionális térként is megállja a helyét, használható például kerti szerszámok tárolására.

Az alumínium pergolák nagyon trendiek napjainkban. Eleganciájuk, modern dizájnjuk és változatosságuknak köszönhetően már megtalálták a helyüket a magyar kertekben. A gyártási technológia ugrásszerűen fejlődött az elmúlt években. Manapság a széles választék kimeríthetetlenül sok típust tartalmaz, amelyek tetőfedésükben, színárnyalatukban, építési formájukban, kiegészítőikben, funkcionális tulajdonságaikban és megjelenésükben különböznek egymástól.

Pont most Ne hagyja ki a lehetőséget

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.