Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

 
Alumínium pergola a kertben meghitt zug alkalmas napi pihenőidő és beszélgetni a barátokkal, és tavasztól őszig. Pollux sorozat jellemző a hosszú élettartam, ami elsősorban a felhasznált anyagok minősége. Szerelés alumínium pergolák nagyon egyszerű. Örülünk, hogy készítsen egyedi pergola és medencefedés, vagy menedéket az autó. Mielőtt magány termelés halad minden pergola pontos középpontjában a technikusok.
 
Pergolas építési alumíniumból átesett felületkezelés, TOR. eloxálás, amelynek köszönhetően az anyag nem tartozik a korrózió évek múltán is. Standard szín alumínium szerkezetek antracit, fehér vagy barna. Szín, de dönthet úgy is, hogy a RAL, felár ellenében.
 
Mint a tetőfedés, ezért úgy döntöttünk, pergolák Pollux számos biztonsági üveg. Ez jellemzi a nagy ellenállás a sokkok és fúj, fogantyú vízlépcső jégeső. Abban az esetben, miután az összes kárt, nem minősülnek veszélyes éles formák, amelyek könnyen vágható egy gyermek vagy egy felnőtt, de szünetek töredékek sima élek, ami nem árt. Kiválaszthatja üveg átlátszó, tejszerű vagy füstös kivitelben. Füst üveg értékelni fogják, különösen azokon a helyeken, ahol ki van téve minden nap pergola napsugárzás.
 
A méretek alumínium pergolák hossza 200 cm és 600 cm, a mélysége pedig 250 cm és 700 cm. A lehetséges változata látható, az alábbi árlista.
További információk találhatók a portálon a legszélesebb körű pergolák cseh www.hotove-pergoly.cz vagy www.alu-pergoly.cz 

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.