PergolákPOLLUX alumínium pergola üveggel, saját gyártású

POLLUX, üveg

Jellemző tulajdonságok

 • Alumíniumszerkezetek
 • 2 év garancia
 • Modern kialakítás
 • A legkeresettebb termék
 • Széles változó rendszerű
 • Legjobb ár garancia
Kötelezettségmentes megkeresés

Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

A kertben található alumínium pergolák tavasztól őszig hangulatos sarkot teremtenek a mindennapos kikapcsolódáshoz vagy a barátokkal töltött időhöz. A POLLUX sorozatot hosszú élettartam jellemzi, elsősorban a felhasznált anyagok minőségének köszönhetően. Az alumínium szerkezet felületét az anódozási folyamat során kezelték, amely megvédi az épületet a rozsdásodástól. Személyre szabott változatok készítünk az igényeinek megfelelően. A méreteket, a színárnyalatot és az általános kialakítást saját elképzelése szerint választhatja ki.

Tetőfedésként biztonsági üveget választottunk a POLLUX sorozatú pergolákhoz. Az ütésekkel szembeni nagy ellenállás jellemzi, ellenáll a jégesőnek is. Ha mégis megsérül, akkor nem képez veszélyes éles formákat, amelyek megsebezhetik a gyerekeket vagy felnőtteket, hanem sima élű töredékekre törik. Tiszta, tejszerű vagy füstös üvegeket kínálunk.

Méretek

Hossz: 200 cm - 600 cm
Mélység: 250 cm - 700 cm

Szín

Az építkezés alapszínei antracit, fehér és barna. Ugyanakkor a pergola konstrukció más színét is választhatja felár ellenében, ami az ár 15% -a.

Anyag

A biztonsági üveg kiválóan ellenáll a kedvezőtlen időjárásnak és külső hatásoknak. Válasszon a tiszta, tejszerű és füstös üvegek közül.

Árnyékolás

A termék árnyékoló rolókkal és redőnyökkel egészíthető ki. Ugyanakkor lehetőség van oldalüveg falak hozzáadására és a télikert létrehozására.

Építési szín
Základní barvy konstrukce jsou antracitová, bílá a hnědá. Za příplatek 15 % je možno zvolit jakoukoliv barvu RAL.
Tetőszerkezet
Zastřešení pergoly je z bezpečnostního skla. To se vyznačuje velkou odolností. V nabídce je sklo v čirém, mléčném či kouřovém provedení.
Méretek
Nejčastější rozměry: šířka v rozmezí od 200 - 700 cm, hloubka od 250 - 600 cm. Výsledný rozměr pergoly přizpůsobíme vašim požadavkům a finančním možnostem.
Árnyékolás
Pergolu je možno doplnit roletami a žaluzemi. Zároveň se dají ke konstrukci přidat boční skleněné stěny a vytvořit z pergoly sezonní zimní zahradu.
 

Folyamat Rendelés folyamata

1. A specifikáció leírása

A pergola kiválasztása meglehetősen egyszerű. Csak válassza ki a kívánt változatot, méreteket és írja le kívánságait weboldalunkon. Ezen előírások alapján szakmai képviselőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, és együtt meghatározza a további részleteket.

Teljesen személyre szabott konstrukció

Teljes szolgáltatást szervezünk az Ön számára. Az első tervektől a végső megvalósításig. Szállítását és összeszerelését tartalmazza. Kulcsrakészen építünk Önnek. Ezzel egyidejűleg testre szabott árkalkulációt készítünk az Ön számára.

2. Árajánlat

Az árajánlat a következő lépés, amely az értékesítési képviselővel egyeztetett specifikációkból következik. A végső ár a kiválasztott mérettől, a felhasznált anyagoktól, a kiegészítőktől, a színárnyalattól és az általános kialakítástól függ.

Az ár változó összetevő, és a lehetőségeitől függ

A Pergola nagyon változó felépítésű, és az ár teljesen igazodhat az Ön igényeihez. Érdekes megoldást kínál az oldalfalak hozzáadása a pergolához. Ha az üvegváltozatot választjuk, teljes értékű télikertet hozunk létre.

3. Fókusz

A költségvetés jóváhagyása után szakértőnk mindig meglátogatja Önt, és elvégzi a jövőbeli építkezés végső felmérését. Ez az utolsó lépés a pergola előállítása előtt. Mindennek pontosan a helyén kell lennie.

A végső mérés alapján testre szabott változatot készítünk az Ön számára

A végső fókusz feltárja a szabálytalanságokat mind az altalajban, mind azokon a helyeken, ahol a pergola a házhoz lesz rögzítve. Fontos az ügyfél együttműködése szakértőnkkel. Tudni kell, hová vezetik a vizet, mekkora a ház szigetelőrétegének vastagsága, a falon levő huzalozás és egyéb paraméterek, amelyek problémát okozhatnak a telepítés során.

4. Termelés

A végső fókusztól kezdve a dokumentumok a gyártásig utaznak, amelyben az egész folyamat több hétig tart. Ez elsősorban a végső konstrukció méreteitől és összetettségétől függ. Az alumínium profilok és a tetőfedés előkészítése teljesen egyedi.

Az alumíniumgyártás lehetővé teszi, hogy testre szabott változatot készítsen

Termelésünknek köszönhetően képesek vagyunk az ügyfelek igényeihez igazodó megoldásokat létrehozni. A méretek, a színárnyalat és az egyéb paraméterek megválasztásakor az egész hely megjelenése is meghatározó. A pergolának tökéletesen illeszkednie kell a házhoz és a környező természetbe.

5. Végső megvalósítás

A pergola összeszerelése egyszerű és csak 1-2 napig tart. Ez az idő az adott konstrukció összetettségétől függ. Kivételes és bonyolultabb esetekben ez legfeljebb 3 napot vehet igénybe. Ez az altalaj állapotától is függ.

Az egész folyamat tapasztalt szakemberek felügyelete alatt zajlik

A végső megvalósítás nagyon fontos lépés számunkra. Az egész folyamat tapasztalt szakemberek keze alatt zajlik. A pergolának mindenekelőtt a ház mellett kell ülnie.

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.