Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Élvezze a pihentető ült ki a teraszon bármilyen az időjárás, köszönhetően az alumínium pergola sorozat Pollard. Pergolák gyártott tartós anyagból mielőtt az aktuális gyártás precíz középpontjában a technikusok.
 
Pergola építési alumínium, amely átesett a felületkezelés, amelynél a védőréteg alumínium-oxid, amely megakadályozza a további korrózióját anyagok. Az alapvető struktúrák antracit színű, fehér és barna. Azonban akkor is választhat egy másik színben pergolák felár: 15%.
 
Alumínium pergolák tetőfedő polikarbonát, amely nagy ellenállás a külső hatások. Emellett az UV-szűrő, amely véd a káros sugaraktól, így élvezheti ül sokáig korlátozás nélkül. Polikarbonát olyan anyag, amely a természetben taszítják a port, mohák és gombák. És mivel a pergola sorozat Pollard belőle nem igényel ellátást.
 
Tetőfedő polikarbonát lehet választani tejtermékek és füstös kivitelben. Polykabonátu Ezen felül, akkor is választhat minőségi üvegtető, ismét füstös vagy tejet.
 
Lehet választani 20 méretű változatok pergolák sorozat Pollard. Hosszúság: 200-700 cm. Mélység: 250-től 600 cm.
 
Pergolák szállítjuk, készleteket, akkor össze magad, de egy további díj (20% -a az ár) örömmel összeszerelni.További információk találhatók a portálon a legszélesebb körű pergolák cseh www.hotove-pergoly.cz vagy www.alu-pergoly.cz

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.