VIP referenciák

Személyes adatok feldolgozása

 

A beleegyezés megadása a személyes adatok feldolgozása hozzájárul a vállalat Hobbytec CZ s.r.o., székhelyű U Remízku 187, 251 62 Tehovec, ID: 29217253, regisztrált a nyilvántartásban által fenntartott C 166857 Bíróság Prága szakasza, (a „Manager”) rendelet szerint (EU) A személyes adatok védelméről szóló 2016/679 (GDPR) a személyes adatait kezelte: név és vezetéknév, cégnév, e-mail, telefonszám, cím. Ezeket a személyes adatokat feldolgozzuk megrendelések archiválására és marketing célokra és az adminisztrátor 3 évig feldolgozza azokat.

Ön kifejezett és tájékozott beleegyezését adja a fent felsorolt személyes adatok feldolgozásához, de bármikor visszavonhatja. Csak küldjön e-mailt vagy levelet na adresu info@hobbytec.cz-nek.

A következő processzoroknál feldolgozhatja az Adminisztrátor számára feldolgozott személyes adatokat is:

- Shean Trading Company Ltd., székhelye Svitavská 500 678 01 Blansko, azonosító szám 26768479 regisztrált a cégbíróságon a kerületi bíróság Brno, C szakasz, 48866 fájl, mint a szolgáltató marketing szolgáltatások.
- Alternatív megoldásként más cégek, amelyek szolgáltatásait az adminisztrátor eddig nem használja.

E rendelet szerint GDPR a magánélet joga van visszavonni a beleegyezését bármikor vissza, megkövetelik tőlünk, hogy jelentse, hogy milyen az Ön személyes adatait, azt kérdezik tőlünk, hogy ismertesse az ok és a személyes adatok feldolgozása, kérhet hozzáférést az ilyen adatok, amit helyre lehet állítani, vagy frissítsen, kérje meg személyes adatainak törlését, lépjen kapcsolatba velünk vagy a Személyes Adatvédelmi Hivatalnál, ha kétségei vannak a személyes adatfeldolgozási kötelezettségeknek való megfeleléssel kapcsolatban.