Személyes adatok feldolgozása

 

A beleegyezés megadása a személyes adatok feldolgozása hozzájárul a vállalat Hobbytec CZ s.r.o., székhelyű U Remízku 187, 251 62 Tehovec, ID: 29217253, regisztrált a nyilvántartásban által fenntartott C 166857 Bíróság Prága szakasza, (a „Manager”) rendelet szerint (EU) A személyes adatok védelméről szóló 2016/679 (GDPR) a személyes adatait kezelte: név és vezetéknév, cégnév, e-mail, telefonszám, cím. Ezeket a személyes adatokat feldolgozzuk megrendelések archiválására és marketing célokra és az adminisztrátor 3 évig feldolgozza azokat.

Ön kifejezett és tájékozott beleegyezését adja a fent felsorolt személyes adatok feldolgozásához, de bármikor visszavonhatja. Csak küldjön e-mailt vagy levelet na adresu info@hobbytec.cz-nek.

A következő processzoroknál feldolgozhatja az Adminisztrátor számára feldolgozott személyes adatokat is:

- Shean Trading Company Ltd., székhelye Svitavská 500 678 01 Blansko, azonosító szám 26768479 regisztrált a cégbíróságon a kerületi bíróság Brno, C szakasz, 48866 fájl, mint a szolgáltató marketing szolgáltatások.
- Alternatív megoldásként más cégek, amelyek szolgáltatásait az adminisztrátor eddig nem használja.

E rendelet szerint GDPR a magánélet joga van visszavonni a beleegyezését bármikor vissza, megkövetelik tőlünk, hogy jelentse, hogy milyen az Ön személyes adatait, azt kérdezik tőlünk, hogy ismertesse az ok és a személyes adatok feldolgozása, kérhet hozzáférést az ilyen adatok, amit helyre lehet állítani, vagy frissítsen, kérje meg személyes adatainak törlését, lépjen kapcsolatba velünk vagy a Személyes Adatvédelmi Hivatalnál, ha kétségei vannak a személyes adatfeldolgozási kötelezettségeknek való megfeleléssel kapcsolatban.

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.