Évszakos télikertek

A hideg alumínium télikerteket évszakos használatra gyártjuk, az ön igényeinek megfelelően. Ennek köszönhetően mindig teljesen eredeti épületet kap. Ezek a télikertek ideálisak kisebb botanikus kertek, nyári étkezők, társalgók vagy családi összejövetelek számára. Minden a személyes preferenciáitól függ.

Gondoskodunk arról, hogy az épület pontosan megfeleljen a megrendelő igényeinek, és ugyanakkor illeszkedjen a környezetbe. A télikert félépítésekor a fantáziák határai nem léteznek. Például, ha szokatlan formájú terasszal rendelkezik, mindig képesek vagyunk megtalálni a legjobb megoldást.

Télikertünknek köszönhetően kellemes környezetben hosszabbíthatja meg a tavaszi vagy őszi évszakot. A nyári hónapokban, amikor nincs szükség a kert bezárására, az egészet csúszó falakkal lehet kinyitni, az elején és az oldalain is.

A Hobbytecnél az egyedi alumínium gyártásra szakosodunk. Ez az anyag egyre népszerűbb, elsősorban tartósságának, igénytelenségének és hosszú élettartamának köszönhetően. Az ár kiszámítása és a kert céljának meghatározása teljesen ingyenes.

ModellekVálasszon modellt
 

Zani, üveg egy keretben, egyedi gyártásAlumínium télikert üveggel, saját gyártású3 768 398 HUF6 632 375 HUFZANIA alumínium beépített télikertAlumínium télikert üveggel a ház falai közé integrált keretben, saját gyártású4 333 675 HUF7 627 257 HUFZANIA alumínium sarok télikertAlumínium télikert üveggel a ház sarkán, a ház saját gyártású4 333 675 HUF7 627 257 HUFZANIA télikert keret nélkül VG17Alumínium télikert keret nélküli üveggel4 333 675 HUF7 627 257 HUFZANIA teraszüvegezésA terasz alumínium üvegezése üvegkerettel, egyedi gyártás793 677 HUF1 396 873 HUFSEESKY évszakos bioklimatikus télikertÚjdonság a piacon, forgó lécekből készült tetőfedés, a RAL minta szerint színezett2 283 188 HUF3 805 301 HUFZANIA erkélyes télikertAlumínium télikert teraszokhoz és erkélyekhez4 333 675 HUF7 627 257 HUFZANIA alumínium folyosóAlumínium téli kert üveggel, saját gyártású3 768 398 HUF6 632 375 HUFVG17 üvegterasz keret nélküli üveggelA terasz alumínium üvegezése keret nélküli üveggel, könnyű karbantartás, lehetőség van árnyékoló berendezések elhelyezésére767 715 HUF1 218 583 HUFHobbytec Premium bioklimatikus télikert keretbe foglalt üveggelÚjdonság a piacon, keretbe foglalt üveg, tartós konstrukció, kiegészítők széles választéka5 009 007 HUFHobbytec Premium bioklimatikus, üvegezett télikertKeret nélküli üveg oldalfalak, testreszabott változat, saját gyártás, árnyékolással is kiegészíthető5 009 007 HUF

Pont most Ne hagyja ki a lehetőséget

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.