Télikertek, amelyek túl hidegek az évszakos használatra

Évszakos télikertek

A hideg alumínium télikerteket évszakos használatra gyártjuk, az ön igényeinek megfelelően. Ennek köszönhetően mindig teljesen eredeti épületet kap. Ezek a télikertek ideálisak kisebb botanikus kertek, nyári étkezők, társalgók vagy családi összejövetelek számára. Minden a személyes preferenciáitól függ.

Gondoskodunk arról, hogy az épület pontosan megfeleljen a megrendelő igényeinek, és ugyanakkor illeszkedjen a környezetbe. A télikert félépítésekor a fantáziák határai nem léteznek. Például, ha szokatlan formájú terasszal rendelkezik, mindig képesek vagyunk megtalálni a legjobb megoldást.

Télikertünknek köszönhetően kellemes környezetben hosszabbíthatja meg a tavaszi vagy őszi évszakot. A nyári hónapokban, amikor nincs szükség a kert bezárására, az egészet csúszó falakkal lehet kinyitni, az elején és az oldalain is.

A Hobbytecnél az egyedi alumínium gyártásra szakosodunk. Ez az anyag egyre népszerűbb, elsősorban tartósságának, igénytelenségének és hosszú élettartamának köszönhetően. Az ár kiszámítása és a kert céljának meghatározása teljesen ingyenes.

ModellekVálasszon modellt
 

Hobbytec Premium bioklimatikus télikert keretbe foglalt üveggelHobbytec Premium bioklimatikus télikert keretbe foglalt üveggelÚjdonság a piacon, keretbe foglalt üveg, tartós konstrukció, kiegészítők széles választéka5 259 451 HUFHobbytec Premium bioklimatikus, üvegezett télikertHobbytec Premium bioklimatikus, üvegezett télikertKeret nélküli üveg oldalfalak, testreszabott változat, saját gyártás, árnyékolással is kiegészíthető5 259 451 HUFZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásAlumínium télikert üveggel, saját gyártású3 739 551 HUFZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásAlumínium télikert üveggel, saját gyártású3 739 551 HUFZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásAlumínium télikert üveggel, saját gyártású4 386 907 HUFZANIA alumínium beépített télikertZANIA alumínium beépített télikertAlumínium télikert üveggel a ház falai közé integrált keretben, saját gyártású1 838 325 HUFZANIA alumínium sarok télikertZANIA alumínium sarok télikertAlumínium télikert üveggel a ház sarkán, a ház saját gyártású6 212 876 HUFZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásAlumínium télikert üveggel, saját gyártású6 212 876 HUFZANIA télikert keret nélkül VG17ZANIA télikert keret nélkül VG17Alumínium télikert keret nélküli üveggel3 739 551 HUFZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásAlumínium télikert üveggel, saját gyártású4 015 413 HUFZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásAlumínium télikert üveggel, saját gyártású4 386 907 HUFZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásAlumínium télikert üveggel, saját gyártású4 466 155 HUF7 860 429 HUFZANIA erkélyes télikertZANIA erkélyes télikertAlumínium télikert teraszokhoz és erkélyekhez3 739 551 HUFZANIA alumínium folyosóZANIA alumínium folyosóAlumínium téli kert üveggel, saját gyártású3 739 551 HUFSEESKY évszakos bioklimatikus télikertSEESKY évszakos bioklimatikus télikertÚjdonság a piacon, forgó lécekből készült tetőfedés, a RAL minta szerint színezett6 727 099 HUF11 211 832 HUFSEESKY évszakos bioklimatikus télikertSEESKY évszakos bioklimatikus télikertÚjdonság a piacon, forgó lécekből készült tetőfedés, a RAL minta szerint színezett6 727 099 HUF11 211 832 HUF

Pont most Ne hagyja ki a lehetőséget

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.