Évszakos télikertek

A hideg alumínium télikerteket évszakos használatra gyártjuk, az ön igényeinek megfelelően. Ennek köszönhetően mindig teljesen eredeti épületet kap. Ezek a télikertek ideálisak kisebb botanikus kertek, nyári étkezők, társalgók vagy családi összejövetelek számára. Minden a személyes preferenciáitól függ.

Gondoskodunk arról, hogy az épület pontosan megfeleljen a megrendelő igényeinek, és ugyanakkor illeszkedjen a környezetbe. A télikert félépítésekor a fantáziák határai nem léteznek. Például, ha szokatlan formájú terasszal rendelkezik, mindig képesek vagyunk megtalálni a legjobb megoldást.

Télikertünknek köszönhetően kellemes környezetben hosszabbíthatja meg a tavaszi vagy őszi évszakot. A nyári hónapokban, amikor nincs szükség a kert bezárására, az egészet csúszó falakkal lehet kinyitni, az elején és az oldalain is.

A Hobbytecnél az egyedi alumínium gyártásra szakosodunk. Ez az anyag egyre népszerűbb, elsősorban tartósságának, igénytelenségének és hosszú élettartamának köszönhetően. Az ár kiszámítása és a kert céljának meghatározása teljesen ingyenes.

Pont most Ne hagyja ki a lehetőséget

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.