Saját termelés a HOBBYTEC-ben

A Prága közeli Říčany-i üzemünkben az alumínium kerti szerkezetek gyártására összpontosítunk, hogy megfeleljünk ügyfeleink igényeinek. Ennek köszönhetően teljesen testreszabott változat készíthető a méretek, a színárnyalat és az atipikus kialakítás szempontjából. Hangsúlyozzuk a legmagasabb minőségű alumínium anyag kiváló minőségű feldolgozását.

A gyártóüzem bővítése

A termékeink iránti növekvő kereslet mellett úgy döntöttünk, hogy jelentősen bővítjük termelésünk kapacitását. Jelenleg üzemünk 5000 m² területen található. Ugyanakkor megerősítettük csapatunkat további tagokkal, köztük a szerelőmunkásokkal. Most lefedjük az egész Cseh Köztársaságot. Tervezzük, hogy a közeljövőben más alumíniumtermékeket is bevonunk a gyártásba.

Saját gyártásunk jelentős változásokon ment keresztül.

Az egyes termékek minőségének javítása és a termelési kapacitás növelése érdekében alapvetően kibővítettük a gyártóberendezéseket új CNC gépekkel. Ez a lépés jelentősen egyszerűsíti az alumínium kerti szerkezetek megvalósításának teljes folyamatát. Ugyanakkor több teret enged a kínálat bővítésére, különösen az atipikus méretek és formák területén. Az egyedi gyártás meghúzza a határait. Saját téli kert, pergola vagy nyitott garázs tervezésénél nincsenek korlátok a fantáziádnak.

Megerősítettük a gyártást új CNC gépekkel, nézzünk meg egy mintát munkájukról

 

Alumínium kerti építmények gyártása

A kerti építmények gyártása terén első helyen állunk a cseh piacon. Összpontosítunk az ügyfél kívánságaira, és ennek köszönhetően képesek vagyunk létrehozni egy teljesen testreszabott változatot. Minden termékünk kiváló minőségű kivitelben, modern megjelenésben és könnyű karbantartásban jelentkezik. Alapvetően eloxált alumíniumot használunk a gyártáshoz. Ellenáll a zord időjárásnak, és sok éven át megőrzi fényét.

Elsősorban a következők gyártására szakosodunk:

Alumínium télikertek

Elegáns pergolák sokféle kivitelben

Multifunkcionális nyitott garázsok

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.