Feltételek az üzleti

Hobbytec CZ Ltd.

Mert Remízku 187 251 62 Tehovec - Prága East
ID: 29217253

- a cég bejegyzett a cégbíróságon
A Prágai Városi Bíróság

- az áruk eladása révén az online áruház
található meg az interneten www.hobbytec.cz

Tel.: 840 810 810
térkép

GPS: 49.9873492N, 14.7171725E

első BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK

1.1 Ezek a feltételek ( „Feltételek”) a Hobbytec CZ sro, székhelye Tehovec, U Remízku 187, irányítószám 251 62, azonosító szám: 29217253 regisztrált a cégbíróságon által fenntartott Prágai Városi Bíróság (a továbbiakban: „Eladó” ) szabályozza a kölcsönös jogokat és kötelezettségeket kapcsolatban vagy annak alapján az adásvételi szerződés (a „vételi megállapodás”) között létrejött, az eladó és más természetes vagy jogi személy (a továbbiakban: a „vevő”) keresztül online áruház eladó. Internet bolt üzemelteti az eladó az interneten www.hobbytec.cz, webes felületen keresztül (a továbbiakban: „Web-alapú kereskedelem”).

1.2 Feltételek is irányadók jogait és kötelezettségeit a felek a használata az eladó honlapján található www.hobbytec.cz (a „Weboldal”) és egyéb kapcsolódó jogviszonyokra. Felhasználási feltételek nem vonatkozik azokra az esetekre, amikor a személyt, aki a beszerzési áruk az eladó, a rendelés áruk üzleti vagy gyakorlására önálló szakma.

1.3 Eltérő rendelkezéseket a feltételeket meg kell állapodniuk az adásvételi szerződés. Eltérő szabályok a szerződésben elsőbbséget élvez a kereskedelmi feltételek mellett.

1.4 Rendelkezései feltételek szerves részét képezik az adásvételi szerződés. Az adásvételi szerződés és a feltételek vannak írva a cseh nyelvet. Az adásvételi szerződés megkötésére kerülhet sor a cseh nyelvet.

1.5 Szöveg kereskedelmi feltételek változhatnak vagy kiegészítő eladó. Ez a rendelkezés nem érinti azokat a jogokat és kötelezettségeket, miután a tényleges időtartama az előző verzió üzleti feltételek.
 

második USER ACCOUNT

1.2 Ennek alapján a nyilvántartásba vétel a vevő a honlapon a vevő hozzáférhet a felhasználói felület. Már a felhasználói felület vevő megrendelheti áruk (a továbbiakban: „user account”). Abban az esetben, ha a webes felület lehetővé teszi, hogy tárolja, a vásárlók is rendelhet árut regisztráció nélkül közvetlenül a webes felületen üzlet.

2.2 Ha regisztrál a honlapon és a rendelési árut, a vevő köteles biztosítani, és valós információkat. A bemutatott adatok a felhasználói fiók a vevő bármilyen változás szükséges frissíteni. Az említett adatok a vevő által a felhasználói fiókot és rendelési áru eladók hibátlannak tekintik.

2.3 Hozzáférés a felhasználói fiók van rögzítve a felhasználó nevét és jelszavát. A vevő köteles a titoktartásra vonatkozó információk eléréséhez szükséges a felhasználói fiókot, és megállapítja, hogy az eladó nem vállal felelősséget semmilyen megsértése e kötelezettség a vevőt terheli.

2.4 Vevő nem teszi lehetővé a felhasználói fiók harmadik félnek.

2.5 Az eladó elállhat a felhasználói fiók, különösen, ha a vevő a felhasználói fiók nem használ több mint egy hónap, vagy ha a vevő megszegi kötelezettségeit az adásvételi szerződés (beleértve a feltételeket).

2.6 Vevő tudomásul veszi, hogy a felhasználói fiók nem érhető el folyamatosan, különös tekintettel a szükséges karbantartási hardver és szoftvergyártók vagy. szükséges karbantartási hardver és szoftver harmadik fél számára.
 

harmadik Belépő egy vételi szerződés

1.3 Commerce webes felületen listáját tartalmazza eladásra kínált áruk, beleértve az árak az egyes áruk. Az árak a kínált áruk az ÁFÁ-t és az összes kapcsolódó költséget. Eladási ajánlat az áruk és termékek árai hatályban marad mindaddig, amíg megjelennek a webes felületen üzlet. Ez a rendelkezés nem korlátozódik az eladó kössön adásvételi szerződés alapján egyedileg megtárgyalt feltételekkel. Minden ajánlat árut helyezzük a webes felületen a kereskedelem nem kötelező érvényű, és az eladó nem köteles kötni az adásvételi megállapodás erről a termékről.

2.3 Commerce webes felületen információkat is tartalmaz a kapcsolódó költségek csomagolási és szállítási. Tájékoztatás a kapcsolódó költségeket csomagolási és szállítási felsorolt ​​áruk a webes felületen a kereskedelem csak abban az esetben, ha az árut szállítják területén a Cseh Köztársaságban.

3.3 Rendelni egy katalógus, a vevő kitölti megrendelőlapot a webes felületen üzlet. Megrendelőlap tartalmazza különösen tájékoztatást: - a megrendelt áru (megrendelt áruk „betét” a vevő egy digitális kosara üzleti webes felületen), - fizetési mód a vételár, az adatok a kívánt szállítási módok megrendelt áruk és - Információ a kapcsolódó költségek az áruszállítás ( a továbbiakban együttesen: a „rend”).

3.4 A megrendelés elküldése előtt az eladó, a vevő hagyjuk, hogy ellenőrizze és módosítani az adatokat annak érdekében, hogy a vevő fel, még akkor is, tekintettel a lehetőséget vevő hibák feltárása és kijavítása során adatbevitel érdekében. A megrendelés küld a vevő rákattint a „rendelés feladása”. Az adatok abban a sorrendben, az eladó akkor tekinthetők helyesnek. Az eladó azonnal kézhezvételét követően a megrendelés a vevő megerősíti átvételét az e-mail, és az e-mail címet a vevő meghatározott felhasználói felület vagy a megrendelés (a továbbiakban: „elektronikus cím”).

3.5 Az eladó mindig jogosult, attól függően, hogy a megbízás jellege (áru mennyisége, beszerzési ár, a pontos szállítási költséget), hogy kérje a vevő további megerősítést (például írásban vagy telefonon).

3.6 A szerződéses kapcsolat az eladó és a vevő felmerül szállítási megbízás elfogadása (elfogadás), amelyet elküld a vevő e-mailben, és az e-mail címét a vevő.

3.7 Vevő tudomásul veszi, hogy az eladó nem köteles kötni adásvételi szerződés, különösen azokkal a korábban megszegte az adásvételi szerződés (beleértve a feltételeket).

3.8 Vevő kijelenti, hogy a használata távközlő megkötése az adásvételi szerződés. Felmerülő költségeket a vevő által használatakor távközlő eszköz kapcsán a vételi megállapodások megkötésekor (a költség az internet-hozzáférés, telefon költségek) a vevő viseli.
 

4. ÁR és a fizetési feltételek

1.4 Az ár az áru és a kapcsolódó költségek a szállítás alatt álló áruk adásvételi szerződés a vevő fizet az eladónak, a következő módokon: 0 utánvéttel kijelölt helyre a vevő által annak érdekében,

2.4 Együtt a vételárat, a vevő köteles fizetni a kapcsolódó költségek csomagolási és szállítási. Hacsak kifejezetten másképp nem arra utal, hogy a vételár és a kapcsolódó költségek áruszállítás.

3.4 Abban az esetben, készpénzben vagy abban az esetben, fizetés utánvéttel, a vételár fizetendő áruátvétel.

4.4 Abban az esetben, készpénzmentes, a vevő fizeti a vételárat az áru, és amely változó szimbóluma a fizetés. Abban az esetben, készpénzmentes a vevő fizetni a vételárat abban az időben találkozott a megfelelő összeget az eladó számlájára.

4.5 Az eladó jogosult, különösen abban az esetben, a vevő nem a további megerősítés (Art. 3,5), kifizetését követeli a teljes vételárat, mielőtt elküldi az árut a vevőnek.

4.6 Minden kedvezmények az áru ára az eladó által a vevő nem vonható össze.

4.7 Ha ez szokásos kereskedelmi kapcsolatok, illetve ha igen előírt általánosan kötelező jogszabályok által kiadott eladó kapcsolatos kifizetések szerződés alapján a vevő az adó dokumentum - számlát. Az eladó fizető hozzáadottérték-adó. Az adó dokumentum - számlát eladó a vevő kifizetése után az ár az árut, és küldje el elektronikusan az e-mail címet a vevő.
 

5. Elkerülése szerződés

1.5 Vevő tudomásul veszi, hogy §-a értelmében 1837 a törvény értelmében. 89/2012 Coll., Ptk, módosítva (a „Polgári Törvénykönyv”), többek között, nem lehet elállni a szerződéstől a termékértékesítés kívánság szerint beállítható a vásárló vagy személy, valamint alá eső áruk gyors romlása.

2.5 Ha ez nem így van cikk értelmében. 5.1 és kb más esetekben, ahol nem lehet elállni a szerződéstől, a vevő § szerint 1829 a Ptk joga van elállni a szerződéstől számított tizennégy (14) napon belül az áruk. Elállás eladó kell bizonyíthatóan szállítani számított tizennégy (14) napon belül az áruk, és a címe az eladó vagy az eladó e-mail címét.

3.5 Visszavonása esetén cikkely értelmében. 5.2 Az üzleti feltételek az adásvételi szerződés az elejétől. Az árut vissza kell küldeni az Eladó számított tizennégy (14) napon feladásának elvonási eladó. Az árut vissza kell küldeni az eladónak sértetlen állapotban, és ha lehetséges, az eredeti csomagolásban. Abban az esetben, elállás a vevő viseli az áru visszaküldésének, ha az árut nem lehet vissza a karakter szokásos postai úton. Továbbá az eladó kérheti a vevő költségeinek fedezésére, amelyeket a Ptk.

4.5 Számított hét (7) nappal a visszatérő áru a vevő által cikkely értelmében. 5.3 Az eladó jogosult vizsgálni a visszaküldött árukat, különösen annak megállapítására, hogy a visszaküldött áru nem sérült, kopott vagy részben elfogyott.

5.5 Visszavonása esetén cikkely értelmében. 5.2 Az üzleti feltételek az eladó visszatéríti a vételárat a vevőnek számított tizenöt (15) napon határidejét felülvizsgálat értelmében termékértékesítésnek Art. 5.4 üzleti feltételek, banki átutalással számlára által kijelölt vevő. Az eladó is jogosult, hogy visszatérjen a vételárat készpénzben már, amikor visszatér az árut.

5.6 Vevő tudomásul veszi, hogy amennyiben a visszaküldött áru a vevő által lesz sérült, kopott vagy részben elfogyott, az eladó a vevő kártérítésre jogosult felmerült vele. Kompenzációra jogosult, az eladó jogosult egyoldalúan beszámítani a vevő visszatérítési igény a vételár.
 

6. Szállítása és kézbesítése

1.6 A módszer áruszállítás határozza eladó, kivéve, ha az adásvételi szerződés másként nem rendelkezik. Abban az esetben, ha a szállítás módja tárgyalnak kérésére a vevő, a vevő viseli a kockázatot és minden járulékos költségek ez a szállítási mód.

2.6 Ha az eladó az adásvételi szerződés kell szállítani az árut a kijelölt helyre a vevő által a megrendelést, a vevő köteles elfogadni az áruk szállítás. Ha a vevő nem veszi az árut a szállítás, az eladó jogosult a szerződéstől elállni.

3.6 Abban az esetben, ha az okokat, amelyek miatt a vevőnek ki kell szállítani az árut többször, vagy bármilyen más módon, mint ahogyan az a rend, a vevő fizeti a kapcsolódó költségeket ismételt áruszállítás, ill. kapcsolódó költségek más szállítási mód.

4.6 Ha figyelembe az árut a fuvarozó a vevő köteles ellenőrizni a sértetlenségét a csomagolás az áru, és ha bármilyen hibát haladéktalanul értesítse a szállítót. Abban az esetben sérti a találkozás csomag jelzi az illetéktelen behatolás szállítmány vevő nem vehet elszállítása a hordozót. Ezzel a szállítólevél aláírása vevő megerősíti, hogy az áru szállítására megfelelnek a feltételeket és további igények megsértését illetően konténer szállítmányok nem lehet figyelmen kívül hagyni.

5.6 A vevő jogosult megtagadni elfogadása az áruk csak akkor, ha a küldemény bármilyen látható sérülés az átvétel előtt. Abban az esetben, ha a vevő nem hajlandó az áru átvételét megrendelt ki említett esetben az előző mondatban, az eladó köteles minden felmerült költségek, különösen a költségek áruszállítás és raktározás. Ugyanez vevő köteles abban az esetben, mivel az oldalán, meg kell ismételni a szállítás az áru a vevő, hogy meghatározzák az elfogadás.

6.6 Megrendeléseket a Szlovák Köztársaság szállítják és számlázza Hobbytec SK sro, Rustaveliho 4, 831 06 Bratislava, Szlovák Köztársaság, ID: 47317663, Adószám: SK2023814782

6.7 Egyéb jogok és kötelezettségek a felek az áruszállítás, amelyek módosíthatják a szállítási feltételeket az eladó.
 

7. FELELŐSSÉG ÉS GARANCIA

1.7 A jogait és kötelezettségeit illetően a felek felelősségét az eladó hibák, beleértve a jótállás Az eladó felelőssége az irányadó a vonatkozó jogszabályok (különösen a rendelkezések § 2158 et seq., A polgári törvénykönyv).

2.7 Az eladó felelős azért, hogy a dolog (áru) elfogadáskor hibái.  Az eladó elsősorban felelős a vevő, hogy akkor, amikor a vevők dolog (áru) feltételezhető: (i) a dolog (áru) tulajdonságai, amelyekre a felek tárgyalásos, valamint a megállapodás hiányában jellemzők, amelyek az eladó vagy a gyártó által leírt, vagy aki a vevő várt tekintettel az áru jellegére és ennek alapján a reklám általuk végzett, (ii) a dolog (áru) megfelel a célnak, amely annak használatát eladó listákat, vagy amelyhez dolog (áru) az ilyen típusú általában használt, (iii) a dolog (áru) megfelel az elfogadott minőségi vagy a teljesítő minta vagy sablon, ha meghatározzuk a minőség vagy a teljesítmény által szerződésben minta vagy sablon, (iv) a tok (árut) megfelelő mennyiségű, szint vagy súlya, és (v) a termék (áru szabályozási követelmények betartását. Hatása, ha a hiba hat (6) hónap átvételét, úgy tekinthető, hogy az ügyet (áruk) már hibás átvételkor.

3.7  Kivéve, ha a dolog (áru) jellemzői cikkben meghatározott. 7.2 feltételei, a vevő kérheti akár ododání új dolgokat hibátlan, bírság, ez nem jár a aránytalan hiba jellegét, de ha a hiba érinti csak részeit dolog (áru), a vevő kérheti csak alkatrészek cseréjét; ha ez nem lehetséges, akkor elállhat a szerződéstől. Ha azonban miatt aránytalan hiba jellegét, főleg, ha hiba orvoslása indokolatlan késedelem nélkül, a vevő joga van a szabad orvoslására. A jobb annak, hogy új dolgokat (áru), vagy pótalkatrészek kellene a vásárlók is, ha kivehető hibák, ha nem egy dolog (áru), hogy megfelelően használja az ismételt előfordulása a hiba javítása után, vagy egy nagyobb hibák számát. Ebben az esetben a vevő joga van elállni a szerződéstől. Kivéve, ha a vevő a szerződés vagy a nem alkalmazható, ha a joggal, hogy új dolgokat (áru) hibamentes, a csere a részek vagy javítás dolgokat (áruk) kérheti ésszerű kedvezmény. A vevőnek joga van a megfelelő kedvezmény akkor is, ha ők az eladó nem szállít az új dolog (áru) hibamentes, cserélje ki a részét vagy dolog (áru), hogy rögzítse, és ha az eladó nem orvosolta ésszerű időn belül, vagy a jogorvoslat vevő - a fogyasztók voltak komoly nehézségeket.

4.7  A vevő jogosult jogának gyakorlását hiba fordul elő, hogy a fogyasztási cikkek alatt huszonnégy (24) hónapig az áruátvétel. Ez nem vonatkozik a következőkre: (i) a dolgok (áruk) értékesített alacsonyabb áron a hibát, melyek az alacsonyabb ár tárgyalta, (ii) a kopás dolog (áru) okozta normál használat, (iii) használt cucc (áru), hogy hibák által okozott igénybevétel vagy viselés a dolog (áru) vegye át a vevőnek, (iv) amennyiben egyértelmű, hogy a dolgok természete (áru).

5.7 A jogokat a vevő eredő eladó felelősségét hibák, beleértve a jótállási felelősséget az eladó, a vevő érvényes az eladóhoz az ő létrehozását.
 

8. Egyéb jog és a felek kötelezettségei

1.8 A vevő megszerzi az áruk tulajdonjoga a kifizető a teljes vételárat.

2.8 Vevő tudomásul veszi, hogy a szoftver és egyéb tartalmak a webes felület kereskedelem (fényképekkel felkínált áruk) szerzői jogvédelem alatt állnak. Vevő vállalja, hogy nem vehet részt olyan tevékenységben, amely veszélyeztetné őt, vagy hogy harmadik személyek jogellenesen zavarják vagy szoftvert használ, vagy más tartalom a webes felület üzlet.

3.8 A vevő nem jogosult használni a webes felületen használható kereskedelmi mechanizmusok, szoftver vagy egyéb intézkedéseket, amelyek hátrányosan befolyásolják a működését a webes felületen üzlet. Kereskedelmi webes felületen lehet használni csak olyan mértékben, hogy nem rovására jogait más vásárlók és az eladó, amely összhangban van a célját.

4.8 Az eladó nem kapcsolatos a vásárló köti magatartási értelmében § 1826 bekezdését. 1 pont. e) a Ptk.

5.8 Vevő tudomásul veszi, hogy az eladó nem vállal felelősséget a hibákért adódó interferencia harmadik felek a honlapon vagy használatából eredő webhely módon nem alkalmas.

6.8 Az ügyfél vagy vevő vállalja, hogy kap egy linket egy bedugni a megrendelést e-mailben, hol lehet letölteni a nyugta elektronikusan.
 

9. ADATVÉDELEM és elküldésével üzleti kommunikáció

1.9 A Személyes adatok feldolgozás oldalán található Adatvédelmi nyilatkozat megtalálható

2.9 Vevő kijelenti, hogy a feldolgozása a személyes adatok: név, cím, azonosító számát, adóazonosító számát, e-mail címét, telefonszámát (a továbbiakban együttesen: a „személyes adatok”).

3.9 Vevő kijelenti, hogy a személyes adatok feldolgozása, az eladó, abból a célból, megvalósítása a jogok és kötelezettségek a szerződés szerint, és küldött kereskedelmi üzenetek és információk az eladónak.

4.9 Vevő tudomásul veszi, hogy köteles a személyes adatokat (regisztráció, a felhasználói fiók a megrendelés során a webes felületen az üzlet) helyesen és a valóságnak, és indokolatlan késedelem nélkül tájékoztatja az eladónak a változást a személyes adatokat.

5.9 A személyes adatok feldolgozása a vevő az eladó kijelölhet egy harmadik fél, mint a processzor. Amellett, hogy a személyek szállítására áruk nem személyes információkat előzetes hozzájárulása nélkül az eladó a vevő adjuk ki harmadik félnek.

6.9 Személyes adatok feldolgozása határozatlan időre. Személyes adatok feldolgozása elektronikusan automatizált módon vagy nyomtatott formában nem automatizált módon.

9.7. A vevő igazolja, hogy a személyes adatok pontosak, és hogy ő azt tanácsolta, hogy önként adja meg személyes adatait. A vevő azt állítja, azt az utasítást kapta, hogy hozzájárul ahhoz, hogy a személyes adatok feldolgozása vonatkozásában az eladó, hogy visszavonja írásbeli értesítést kézbesíteni az eladó. A vevő azt is megkövetelheti az eladó vagy processzor korrigálja a feltételt. Különösen azt is blokkolja, korrekció, kiegészítését vagy felszámolása a személyes adatok. Ha a vevő kérésére, amelyek az előző mondatban megtalálható indokolt, az eladó vagy a processzor eltávolítja a baj. Ha az eladó nem vagy processzor, a vevő joga van fellebbezni közvetlenül a Hivatal személyes adatok védelméről. Ez a rendelkezés nem érinti a vásárló számára viszont a lendületet Hivatal személyes adatok védelméről és kérje az eladó vagy a processzor magyarázatot.

8.9 Ha a vevő információt feldolgozása során a személyes adatok, az eladó köteles teljesíteni ezt az információt. Az eladó joga van tájékoztatást alapján az előző mondat megfelelő kártérítést követelhet meg nem haladó költségek a szükséges információkat.

9.9 Vevő kijelenti, hogy megkapja kapcsolatos információkat az áruk, szolgáltatások vagy a vállalat az eladó a vásárló e-mail címét, és egyetért azzal, hogy megkapja a kereskedelmi kommunikáció az eladó a vásárló e-mail címét.

10. SZÁLLÍTÁS

1.10 Eltérő megállapodás hiányában minden levelezés vásárlásával kapcsolatos megállapodást kell eljuttatni a másik fél írásban, elektronikus levélben, személyesen vagy postai szolgáltató (a feladó választása szerint). A vevő megérkezik a megadott email címre, az ő felhasználói fiókot. Úgy tartják, hogy volt egy szállítmányt küldött a posta lett a harmadik (3.) munkanapon feladást követő ha nem küldenek egy másik országban, a tizenötödik (15.) munkanapon feladást követő. Abban az esetben a szállítás személyesen vagy postai úton is tagadja a szállítmány fogadása, tagadja Ha a címzett (vagy felhatalmazott személy számára, hogy fogadja el a szállítmány) a szállítmány esetében a szállítás személyesen vagy postai szolgáltatások átvétele a szállítmány címzettje által, abban az esetben a szolgáltató elektronikus levélben függ, hogy felvételi a bejövő levelek kiszolgálója; integritását üzenetek elektronikus levélben is lehet rögzíteni tanúsítványt.
 

11. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

11.1. Ha egy kapcsolat használatával kapcsolatos webhely vagy a jogviszony az adásvételi szerződés tartalmaz egy nemzetközi (külföldi) elemet, majd a felek egyetértenek abban, hogy a kapcsolat irányadó cseh jogban. Ez nem érinti a fogyasztó jogai eredő általánosan kötelező jogszabályok.

11.2. Az eladó tájékoztatja az ügyfelet - a fogyasztó, a téma a bíróság fogyasztói jogviták rendezésével szerződéses kapcsolatok közte és az eladó a Cseh Kereskedelmi Felügyelet, akinek honlap www.coi.cz .

11.3. Ha bármely rendelkezése a Feltételek érvénytelen vagy hatálytalan, vagy azzá válik, ahelyett, hogy az érvénytelen rendelkezést egy olyan rendelkezés, amelynek értelmében érvénytelen rendelkezés lép legközelebb. A rokkantsági vagy végrehajthatatlan egyik rendelkezés nem érinti az érvényességét a többi rendelkezés. Módosítások és kiegészítések az adásvételi szerződés vagy szerződési feltételeket írásos formában.

11.4. Az adásvételi szerződés többek feltételeket az eladó archivált elektronikus formában nem hozzáférhető.

5.11 Elérhetőség eladó: Tehovec kézbesítési címe, a Remízku 187 25162, e-mail cím info@hobbytec.cz , telefon 840 810 810. A Tehovci on május 29, 2016