VIP referenciák

Rólunk

Az eladó kezdtük 2012-ben, mint egy cseh családi vállalkozás, egy egyszerű, de világos cél - a fogyasztók ellátására csak kiváló minőségű termékek és professzionális szolgáltatások elérhető áron. Kiderült, hogy ez volt a helyes döntés. 
Keresztül forgalmazási már 2013-ban is azt kiterjesztette a Szlovákiába. A kiválasztott termékek behozatala közvetlenül a gyártóktól szerte a világon. Mivel 2013-ban kiválasztott termékek mellett a saját bejegyzett védjegy egyik Trade®.  

Célunk, hogy az Ön számára egy a lehetőségek széles skáláját rendelkezésre álló minőségi megoldásokat a szegmens házban és a kertben, amelynek éves forgalma több mint 500 millió, - CZK Közép- és Kelet-Európában. 

Mi a kínálat testre szabott termékek (előre gyártott házak, faházak, tárolók, télikertek, garázsok, pergolák, stb), és a „doboz” késztermékek világ termékeket, amelyek raktáron azonnali szállításra. Egyedi termékeket szállított beleértve kulcsrakész összeszerelés az egész Cseh Köztársaság és Szlovákia, Németország és Ausztria. A Cseh Köztársaságban biztosítunk előkészítő vagy befejező munkák. A szállítások ezen országokon kívül biztosítani tudjuk a megállapodást. Jelenleg keresünk megfelelő üzleti partnereket az alábbi külföldi piacokon: Lengyelország, Szlovénia, Horvátország, Lengyelország, Ukrajna, Olaszország és Franciaország. 

Ugyanakkor az egyik azon kevés kirakatba eladási kiválasztott termékeket összehasonlítani a saját szemével, és a mi bemutatóterem és értékesítési központok. Mi működik a legnagyobb bemutató központ a Cseh Köztársaságban - közelében található Prága, Brno és Hradec Kralove. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt Hobbytec.cz

Mérföldkövek a történelem és a fejlődés. 

  • 2012 - Megnyílt az üzleti, vagy megszerzésére kizárólagos ochodního képviselők világ termelőknek.
  • 2013 - Megnyílt a bemutató központ Tehovci Rica-i és elkezd eladás a szlovák Office keresztül a cég saját Hobbytec SK sro 
  • 2014 - Regisztráció magáncímkék One Trade®. Kezdje el értékesíteni a kiválasztott termékeket a nagy kiskereskedelmi láncok.
  • 2015 - Jelentős forgalomnövekedés az előző évben. Futó bolt www.hobbytec.cz Expansion kínált termékek több mint 10 ezer. terméket. A növekedés leltár és meg kell szilárdítani az értékesítési csapat. Futó üzlet szlovák változat www.hobbytec.sk , kiegészítve a lengyel nyelvű www.hobbytec.pl befejezése építése az új létesítmények a társaság. Létrehozva egy új kabalája és az új redesing projektjeinket.
  • 2016 - megnyitása a második példa központjában Hradec Králové. Bővítése tárhely több mint 3000 m2. Futás a boltban, angol, német, bolgár, horvát, magyar és szlovén változata. 
  • 2017 - Nyitva a harmadik bemutató központ Brno. Megkezdése előregyártott és mobilházak mellett sajátmárkás Hobbytec Home. Indítson el egy új CRM készletgazdálkodás és megrendelések kezelése. 

Gyakran kérdezik tőlem: Hogyan van az, hogy boldogulni ebben az időben? Miből különbözik másoktól?

Törekvésünk az, hogy biztosítsák az átfogó és a szolgáltatások minőségét. Kínálatunkban olyan termékek a világ és a hazai termelők az egész szegmens a legolcsóbb termékeket az ár, több ezer prémium termékeket gyártó a világon. A kiválasztott termékeket szállított az egész Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, beleértve összeszerelési műveletek a kulcs.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy javítsa a minőségi készlet alapuló szolgáltatások az Ön igényeit és kívánságait. Folyamatosan bővülő termékskála, és proaktív módon alkalmazkodni szolgáltatásainkat az Ön igényei szerint. Támogassák a versenytársak között, akiktől különböznek összefogásának szakértők, valódi és funkcionális látás és általános minősége a különböző szolgáltatásokat. Köszönhetően egyesület a legjobb partnerek maguk irányítsák az, amit csinálunk. A kiválasztott termékeket márkanév alatt forgalmazott One Trade®. Ez a koncepció a cég.

Miroslav Green - vezérigazgató