Mi Hobbytec vagyunk

A vezető cseh alumínium télikertek, pergolák és nyitott garázsok gyártója. Az őszinte kivitelezés tükröződik minden kerti konstrukciónkban, amelyeket az ügyfél számára mérünk össze. Bízunk a családi értékekben, a stabil háttérben és a profi csapatban. Mindig tisztelettel és méltósággal bánunk az ügyfelekkel.

Legszívesebben minőségi és hosszú távú kapcsolatokat építünk, ezért ügyfeleinknek a házhoz és a kerthez is széles áruválasztékot kínálunk, amelyeket e-boltunkban találnak meg.

Fontos mérföldkövekA jelenből a múltba

2020
Elkezdjük értékesíteni saját ingatlanjainkat

A Hobbytec Reality márkanév alatt saját ingatlanjainkat értékesítjük. A lakóingatlanok, családi és mobilházak értékesítésére vagy bérlésére összpontosítunk. Az ajánlatot és szolgáltatásokat a hobbytec-reality.cz oldalon találja.

Új weboldalt indítunk.

Weboldalunk átfogó átalakítását befejeztük. Az új környezetet két részre osztottuk. Az egyedi gyártás magában foglalja a télikerteket, a pergolákat, a nyitott garázsokat és a mobilházakat. Az e-bolt viszont a ház és a kert teljes felszereltségét kínálja.

Tehovec-ben a termelésérdekében új CNC-kkel és más gépekkel bővítjük gyártási létesítményeinket növelése. Ugyanakkor erősítjük munkaképességünket. Tíz tonna alumíniummal és más anyaggal növeljük raktárkezelésünket, hogy a gyártás ne bukhasson meg. Jelentősen terjeszkedünk a külföldi piacokra. Nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk Szlovákiában és Lengyelországban.

2019
Erősítjük termelési kapacitásunkat

Alumínium kerti épületeink nagy sikere megkövetelte a termelési kapacitás megerősítését. Gyárunk 5000 m2 feletti területet szerez, és ezzel egyidőben jelentősen bővítjük saját csapatunkat. Elindítottunk egy új CRM-et a készletgazdálkodás és a rendeléskezelés terén. Mi regisztrálni avédjegye. HOBBYTEC

2018
Saját gyártást alumíniumból indítunk.

A teljes szegmens forgalmát több mint 30% -kal növeltük. A vállalat további fejlesztésével jelentősen bővítjük az alkalmazottak és az értékesítési képviselők számát. És mindenekelőtt saját gyártású alumínium télikerteket, pergolákat és nyitott garázsokat indítunk a Hobbytec Aluminium márkanév alatt.

2017
Mobilházakba kezdünk.

A Hobbytec Home, a Hobbytec Mobile és a Hobbytec Wood márkanév alatt nagy mérföldkő a saját faépületek és mobilházak építésének megkezdése. Először túllépjük a 100 millió CZK éves forgalmat.

2016
Új vállalat Hobbytec CZ sro

Megalakul egy új Hobbytec CZ sro nevű cég, amely új létesítmény megnyitása után munkatársaink számára jelentős raktárterület-megerősítésbe kezdett. A jelenlegi kapacitást 3000 m2-re növeltük. Mindezt azért, hogy kielégítsük a cseh és szlovák e-bolt termékeink iránti növekvő keresletét.

2015
E-boltot indítunk új kabalával

Egy mozgalmas évben jelentős forgalomnövekedést tapasztaltunk. Termékkínálatunkat több mint 10 000 tételre bővítettük, megerősítettük értékesítési csapatunkat és befejeztük a vállalat új központjának építését. Az új e-bolt több nyelvi változatban magasabb marketing költségeket igényelt. Létrehoztunk egy új kabalát és újraterveztük a projektjeinket.

2014
Együttműködünk a legnagyobb láncokkal

Sikerült együttműködést kialakítanunk a legnagyobb csehországi kiskereskedelmi láncokkal. Itt már elkezdtük saját márkanév alatt értékesíteni a kiválasztott termékeinket.

2013
Megnyitjuk az első bemutató központot

Tehovec-ben Říčany közelében nyílik Első bemutató központunk. Az új ügyfelek láthatták a télikertek, a pergolák és a nyitott garázs kínálatát. Ugyanakkor tevékenységünket a szlovák piacra terjesztjük az új Hobbytec SK, sro társaság révén

2012
Nagyszerű kezdet

Számunkra fordulópont, amikor elkezdtük üzleti tevékenységünket. Megszereztük a házi és kerti felszerelések világtermelőinek kizárólagos vagy kereskedelmi képviseletét. Sikeresen behatoltunk a kerti épületek cseh piacára.

Jelenleg megvalósult megrendelések

4025