Mi Hobbytec vagyunk

A vezető cseh alumínium télikertek, pergolák és nyitott garázsok gyártója. Az őszinte kivitelezés tükröződik minden kerti konstrukciónkban, amelyeket az ügyfél számára mérünk össze. Bízunk a családi értékekben, a stabil háttérben és a profi csapatban. Mindig tisztelettel és méltósággal bánunk az ügyfelekkel.

Legszívesebben minőségi és hosszú távú kapcsolatokat építünk, ezért ügyfeleinknek a házhoz és a kerthez is széles áruválasztékot kínálunk, amelyeket e-boltunkban találnak meg.

Fontos mérföldkövekA jelenből a múltba

2020
Elkezdjük értékesíteni saját ingatlanjainkat

A Hobbytec Reality márkanév alatt saját ingatlanjainkat értékesítjük. A lakóingatlanok, családi és mobilházak értékesítésére vagy bérlésére összpontosítunk. Az ajánlatot és szolgáltatásokat a hobbytec-reality.cz oldalon találja.

Új weboldalt indítunk.

Weboldalunk átfogó átalakítását befejeztük. Az új környezetet két részre osztottuk. Az egyedi gyártás magában foglalja a télikerteket, a pergolákat, a nyitott garázsokat és a mobilházakat. Az e-bolt viszont a ház és a kert teljes felszereltségét kínálja.

Tehovec-ben a termelésérdekében új CNC-kkel és más gépekkel bővítjük gyártási létesítményeinket növelése. Ugyanakkor erősítjük munkaképességünket. Tíz tonna alumíniummal és más anyaggal növeljük raktárkezelésünket, hogy a gyártás ne bukhasson meg. Jelentősen terjeszkedünk a külföldi piacokra. Nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk Szlovákiában és Lengyelországban.

2019
Erősítjük termelési kapacitásunkat

Alumínium kerti épületeink nagy sikere megkövetelte a termelési kapacitás megerősítését. Gyárunk 5000 m2 feletti területet szerez, és ezzel egyidőben jelentősen bővítjük saját csapatunkat. Elindítottunk egy új CRM-et a készletgazdálkodás és a rendeléskezelés terén. Mi regisztrálni avédjegye. HOBBYTEC

2018
Saját gyártást alumíniumból indítunk.

A teljes szegmens forgalmát több mint 30% -kal növeltük. A vállalat további fejlesztésével jelentősen bővítjük az alkalmazottak és az értékesítési képviselők számát. És mindenekelőtt saját gyártású alumínium télikerteket, pergolákat és nyitott garázsokat indítunk a Hobbytec Aluminium márkanév alatt.

2017
Mobilházakba kezdünk.

A Hobbytec Home, a Hobbytec Mobile és a Hobbytec Wood márkanév alatt nagy mérföldkő a saját faépületek és mobilházak építésének megkezdése. Először túllépjük a 100 millió CZK éves forgalmat.

2016
Új vállalat Hobbytec CZ sro

Megalakul egy új Hobbytec CZ sro nevű cég, amely új létesítmény megnyitása után munkatársaink számára jelentős raktárterület-megerősítésbe kezdett. A jelenlegi kapacitást 3000 m2-re növeltük. Mindezt azért, hogy kielégítsük a cseh és szlovák e-bolt termékeink iránti növekvő keresletét.

2015
E-boltot indítunk új kabalával

Egy mozgalmas évben jelentős forgalomnövekedést tapasztaltunk. Termékkínálatunkat több mint 10 000 tételre bővítettük, megerősítettük értékesítési csapatunkat és befejeztük a vállalat új központjának építését. Az új e-bolt több nyelvi változatban magasabb marketing költségeket igényelt. Létrehoztunk egy új kabalát és újraterveztük a projektjeinket.

2014
Együttműködünk a legnagyobb láncokkal

Sikerült együttműködést kialakítanunk a legnagyobb csehországi kiskereskedelmi láncokkal. Itt már elkezdtük saját márkanév alatt értékesíteni a kiválasztott termékeinket.

2013
Megnyitjuk az első bemutató központot

Tehovec-ben Říčany közelében nyílik Első bemutató központunk. Az új ügyfelek láthatták a télikertek, a pergolák és a nyitott garázs kínálatát. Ugyanakkor tevékenységünket a szlovák piacra terjesztjük az új Hobbytec SK, sro társaság révén

2012
Nagyszerű kezdet

Számunkra fordulópont, amikor elkezdtük üzleti tevékenységünket. Megszereztük a házi és kerti felszerelések világtermelőinek kizárólagos vagy kereskedelmi képviseletét. Sikeresen behatoltunk a kerti épületek cseh piacára.

Jelenleg megvalósult megrendelések

4025

Ahogy növekszünkForgalmaink

millió cseh korona

600

500

400

300

200

100

Célunk

Hogy a ház és a kert teljes szegmensében elérhető minőségi megoldások teljes választékát nyújtsuk Önnek. Jelenleg a társaság számos tevékenységet folytat, összforgalma meghaladja a 300 millió CZK-t.

 • Alumínium termékek saját gyártása
 • Egyedi termékek értékesítése és telepítése a ház és a kert szegmensével
 • E-shop működtetése
 • Építőipari tevékenység
 • Ingatlan

Beszállítunk mind egyedi gyártású termékeket (különösen előre gyártott házakat, faépületeket, menedékeket, télikerteket, garázsokat, pergolákat stb.), Valamint a világ gyártói "dobozos" késztermékeit. Egyedi termékeket szállítunk, beleértve a kulcsrakész összeszerelést az egész Cseh és Szlovák Köztársaságban, Németországban és Ausztriában. Csehországon belül előkészítő vagy befejező kivitelezési munkákat végzünk. Előzetes egyeztetés alapján képesek vagyunk az említett országokon kívüli szállításokat megszervezni.

Ugyanakkor a kevesek egyikeként lehetővé tesszük Önnek, hogy a legjobban eladott kiválasztott termékeket saját szemével megtekinthesse és összehasonlítsa bemutató és értékesítési központjainkban. Csehország legnagyobb demonstrációs központjait is működtetjük - Prága közelében. A termékek nagy részét kényelmesen megvásárolhatja az e-bolton keresztül is.

A tulajdonos szava

Erőfeszítéseink az általunk nyújtott szolgáltatások összetettségének és minőségének biztosítása. Saját gyártású termékeket kínálunk a Hobbytec® márkanév alatt, valamint a világ és a hazai gyártók termékeit a teljes szegmensben, a legolcsóbb termékektől, több ezer korona ártartományban, a világ gyártói prémium termékekig, több száz ezer. Kiválasztott termékeket szállítunk Csehországban és Szlovákiában, beleértve a kulcsrakész összeszerelési műveleteket is.

Folyamatosan próbáljuk javítani az általunk meghatározott szolgáltatások minőségét az Ön igényei és kívánságai alapján. Folyamatosan bővítjük termékkínálatunkat és proaktív módon igazítjuk szolgáltatásainkat az Ön igényeihez. Kiemelkedni a versenytársak körében, akikben különbözünk a szakértők erőinek, a valós és funkcionális jövőkép és a kiszolgált szolgáltatások általános minőségének egyesítésével. A legjobb partnerekkel való kapcsolatunknak köszönhetően vezetővé válunk abban, amit csinálunk. Ez a cégünk koncepciója.

Miroslav Zelený - a Hobbytec Group vállalatainak vezérigazgatójac

Hobbytec Csoport

Jelenleg Hobbytec csoportunk ezekből a vállalatokból áll:

 • Hobbytec CZ s.r.o. - eshop
 • Hobbytec Aluminium s.r.o. - házi
 • Hobbytec Reality s.r.o. - ingatlanügyletek
 • Hobbytec Partners s.r.o. - nagykereskedelmi tevékenység
 • Hobbytec Group s.r.o. - egyedi termékek
 • Hobbytec Home s.r.o. - építési tevékenység
 • Hobbytec Trade s.r.o. - export az EU-ba
 • Hobbytec SK s.r.o. - Szlovákia