Nyitott garázsSKC sorozat alumínium nyitott garázs egy vagy több autó számára

PJR

Jellemző tulajdonságok

 • Alumíniumszerkezetek
 • Japán gyártás
 • 10 év garancia
 • Modern kialakítás
 • A legkeresettebb termék
 • Széles változó rendszerű
 • Legjobb ár garancia
Kötelezettségmentes megkeresés

Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Egyszerű feldolgozás a modern szabványoknak megfelelően. Az SKC alumínium védőburkolat maximális védelmet nyújt járművei számára. Az eloxált alumínium szerkezet hosszú élettartammal és egyszerű karbantartással várja. Az egész épület igényes TÜV tanúsításon esik át. Elegáns megjelenést kínálunk önnek japán minőséggel kombinálva és 10 év garanciával.

Az SKC alumínium nyitott garázs öntámogató és nem igényli az épülethez való rögzítést. Formák és típusok széles választékát kínáljuk. Az átfogó kialakítás a felhasználás céljától függ. A kulcsrakész kialakítást egész Magyarország területén biztosítjuk. Ha úgy dönt, hogy maga szereli össze a nyitott garázst, mi egészen az ajtajáig szállítjuk. Az összeszerelés kétféle módon történhet, nevezetesen a betonba történő közvetlen betonozással vagy acélperemek alkalmazásával.

Méret

Szélesség: 3 – 6 m

Mélység: 4,9 – 12,1 m

A tartóoszlopok száma: 4 -8

Az SKC sorozatú nyitott garázs egy vagy több jármű számára érhető el. Az ár 6 x 6,1 m-re vonatkozik. További méretek megtalálhatók az ár listánkban.

Szín

Az alapszín a szürke, a fekete vagy az ezüst.

Anyag

A tetőfedés Standard kivitelben kapható acél vagy trapéz alakú lemezként. A Premium változat alumínium panelekből áll.

A 90 kg / m² alapterhelés 300 kg / m²-ig növelhető! A minimális garantált szélellenállás 50 m / s.

A nyitott garázst ki lehet egészíteni oldalsó panelekkel, és így az egész teret elzárhatja a kedvezőtlen időjárástól. A tető LED világítást tartalmaz.

Sajátkezű telepítés

A nyitott garázs legnépszerűbb méreteinek rajzai:

N5555 (méret: szélesség 550cm x mélység 550cm)

N6160 (méret: szélesség 600cm x mélység 610cm)

Az alumínium nyitott garázs változó kialakítást kínál. Ennek köszönhetően alkalmazást talál a magán és a kereskedelmi szférába is. Merítsen ihletet az alábbi képekből:

 

Folyamat Rendelés folyamata

1. A specifikáció leírása

A nyitott garázs kiválasztása meglehetősen egyszerű. Csak válassza ki a kívánt változatot, méreteket és írja le kívánságait weboldalunkon. Ezen előírások alapján szakmai képviselőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, és együtt meghatározza a további részleteket.

Teljesen személyre szabott konstrukció

Teljes szolgáltatást szervezünk az Ön számára. Az első tervektől a végső megvalósításig. Szállítását és összeszerelését tartalmazza. Kulcsrakész kulcsot építünk Önnek. Ezzel egyidejűleg testre szabott árkalkulációt készítünk az Ön számára.

2. Árajánlat

Az árajánlat a következő lépés, amely az értékesítési képviselővel egyeztetett specifikációkból következik. A végső ár a kiválasztott mérettől, a felhasznált anyagoktól, a kiegészítőktől, a színárnyalattól és az általános kialakítástól függ.

Az ár változó összetevő, és a lehetőségeitől függ

A nyitott garázs nagyon változó felépítésű, és az ár teljesen igazodhat az Ön igényeihez. A menedék szabadon állhat a térben, vagy lehorgonyozható a ház vagy a garázs falához. Az egyes épületeket kombinálva sorház hozható létre.

3. Fókusz

A költségvetés jóváhagyása után szakértőnk mindig meglátogatja Önt, és elvégzi a jövőbeli építkezés végső felmérését. Ez az utolsó lépés a nyitott garázs előállítása előtt. Mindennek pontosan a helyén kell lennie.

A végső mérés alapján testre szabott változatot készítünk az Ön számára

A végső fókusz feltárja a szabálytalanságokat mind az altalajban, mind azokon a helyeken, ahol a menedéket végül a házhoz rögzítik. Fontos az ügyfél együttműködése szakértőnkkel. Tudni kell, hová vezetik a vizet, mekkora a ház szigetelőrétegének vastagsága, a falon levő huzalozás és egyéb paraméterek, amelyek problémát okozhatnak a telepítés során. 

4. Végső megvalósítás

A nyitott garázs telepítése egyszerű és csak néhány órát vesz igénybe. Ez az idő az adott konstrukció összetettségétől függ. Kivételes és bonyolultabb épületekben az építkezés legfeljebb néhány órával meghosszabbítható.

Az egész folyamat tapasztalt szakemberek felügyelete alatt zajlik

A végső megvalósítás nagyon fontos lépés számunkra. Az egész folyamat tapasztalt szakemberek keze alatt zajlik. A nyitott garázsnak megbízhatóan védenie kell az autóját.

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.