Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Fedett veranda Vindema méretek 425 cm x 295 cm-es képes kezelni könnyen építeni maguknak. Télikert karbantartásmentes alumínium szerkezet szürke vagy fehér. Veranda kétféle fehér és antracit (szürke) színben. Abban az üvegházban egy sor Vindema kínálunk 10 év garanciával.

Az oldalfalak akril átlátszó üveg kezeli jól a UV-sugárzás hatásával és zord időjárás. Akril üveg nagyon karcálló. Fényáteresztő nem változik az egész életét a panelek.

A tető készült üreges panelek ellenáll az UV sugárzásnak. Része a tető és ereszcsatorna rendszer vezető víz. Telepítése tetőpanelek megkönnyíti útján csapok (Nlock rendszer). Tető kezeli extrém hóterhelési 150 kg / m.

A télikert készült panelek és profilok. Alumínium szerkezet erősítik tartós alumínium keret, annak ellenére, hogy az építkezés könnyen elsajátítható két ember.

Ez a szerkezet ellenáll a korróziónak, és nem igényel karbantartást. A szerelés nem igényel komplex képzési és befejezésekor kezdhetjük azonnal használni. 

 

 

 Minden téli kertek www.hobbytec.cz vagy www.hotove-zimnizahrady.cz

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.