TermékekVG17 üvegterasz keret nélküli üveggel

VG17 üvegterasz keret nélküli üveggel

Jellemző tulajdonságok

 • Alumíniumszerkezetek
 • Saját gyártás
 • 2 év garancia
 • Modern kialakítás
 • A legkeresettebb termék
 • Széles változó rendszerű
 • Legjobb ár garancia
Kötelezettségmentes megkeresés

Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

A terasz üvegezésén gondolkozik? Szeretne otthon egy gyönyörű kivitelű télikertet? Egyedi gyártásunknak köszönhetően teljesen személyre szabott alumínium kerti épületet hozhatunk létre. A VG17 terasz üvegezése üvegfelületeivel tűnik ki, amelynek köszönhetően kiélvezheti a zavartalan kilátást. Az egyes falak kezelése nagyon egyszerű, és könnyedén áttolhatja azokat a terasz sarkába.

A VG17 fal tiszta és elegáns felépítése az év nagy részében védelmet nyújt a kedvezőtlen időjárás ellen. A kert elülső falában tolóajtók találhatók. Az ablakok szilárd üvegből készülnek, keret nélkül. Az alumínium szerkezet teljesen karbantartásmentes. Ha még a napsütéses nyári napokon is kellemes árnyékot szeretne élvezni, javasoljuk, hogy a terasz üvegezését árnyékolástechnikával szerelje fel.

Ár

Az üvegezés ára a kiválasztott mérettől függ. Az teljesen az ügyfél kívánságaihoz igazítható.

Szín

Alapvetően négy színárnyalat közül választhat. Bármely RAL színt választhatja felár ellenében.

 

Folyamat Rendelés folyamata

1. Specifikáció leírása

Álomkertjének kiválasztása meglehetősen egyszerű. Csak válassza ki a kívánt változatot, méreteket és írja le kívánságait weboldalunkon. Ezen előírások alapján szakmai képviselőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, és együtt meghatározza a további részleteket.

Teljesen személyre szabott konstrukció

Teljes szolgáltatást szervezünk az Ön számára. Az első tervektől a végső megvalósításig. Szállítását és összeszerelését tartalmazza. Kulcsrakészen építünk Önnek. Ezzel egyidejűleg testre szabott árkalkulációt készítünk az Ön számára.

2. Árajánlat

Az árajánlat a következő lépés, amely az értékesítési képviselővel egyeztetett specifikációkból származik. A végső ár a kiválasztott mérettől, a felhasznált anyagoktól, a kiegészítőktől, a színárnyalattól és az általános kialakítástól függ.

Az ár változó összetevő, és a lehetőségeitől függ.

A télikert esetében az ár a költségvetéshez igazítható. Az első szakaszban például telepíthet egy pergolát, és egy idő után hozzáadhat oldalfalakat, amelyek teljes értékű télikertet biztosítanak. Ellátjuk ügyfeleinket, és mindig megpróbáljuk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást.

3. Fókusz

Szakértőnk a költségvetés jóváhagyása után mindig meglátogatja Önt és jóváhagyja a jövőbeni építkezést. Ez az utolsó lépés a télikert gyártása előtt. Mindennek pontosan a helyén kell lennie.

A végső mérés alapján testre szabott változatot készítünk az Ön számára

A végső fókusz feltárja a szabálytalanságokat mind az altalajban, mind azokon a helyeken, ahol a pergola a házhoz lesz rögzítve. Fontos az ügyfél együttműködése szakértőnkkel. Tudni kell, hová vezetik a vizet, mekkora a ház szigetelőrétegének vastagsága, a falon levő huzalozás és egyéb paraméterek, amelyek problémát okozhatnak a telepítés során.

4. Termelés

A végső fókusztól kezdve a dokumentumok a gyártásig utaznak, amelyben az egész folyamat több hétig tart. Ez elsősorban a végső konstrukció méreteitől és összetettségétől függ. Az alumínium profilok és a tetőfedés előkészítése teljesen egyedi.

Az alumíniumgyártás lehetővé teszi, hogy testre szabott változatot készítsen

Termelésünknek köszönhetően képesek vagyunk az ügyfelek igényeihez igazodó megoldásokat létrehozni. A méretek, a színárnyalat és az egyéb paraméterek megválasztásakor az egész hely megjelenése is meghatározó. A télikertnek tökéletesen illeszkednie kell a házhoz és a környező természethez.

5. Végső megvalósítás

A télikert telepítése egyszerű és csak néhány napot vesz igénybe. Először egy szerkezetet építenek, amelyet aztán oldalfalak egészítenek ki. Az egyes szárnyak okos mechanizmusba vannak ágyazva, és az ezekkel történő későbbi manipuláció nagyon egyszerű.

Az egész folyamat tapasztalt szakemberek felügyelete alatt zajlik

A végső megvalósítás nagyon fontos lépés számunkra. A télikert egy bonyolult konstrukció, amelyet tökéletesen meg kell valósítani, hogy ne befolyásolja a ház belső éghajlatát. Az egész folyamat tehát tapasztalt szakértők keze alatt zajlik.

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.