Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Tetői felett ajtók különböző méretben. Kisebb méretek, tetőfedő nélkül támasztóoszlopait lehorgonyzott a falba csak nagyobb méretek szükséges alátámasztó oszlopokat.  A tető készült akril üveg. Tetőfedő ezenkívül kiváló szigetelő tulajdonságokkal, 100% UV (UVA) és 75% IR (védelmet az UVB sugárzás). A szerkezet eloxált alumíniumból, nem igényel, ellentétben más anyagból karbantartás.
Minta kikötés nélkül könyv Slouk konstrucek hogy az épület a acélgerenda, amelyek nem szerepelnek az árban. A legnagyobb előnye a többi alumínium pergolám nem csak a tervezés, de különösen a funkcionális tetőfedő teljes Lexan, ahol nincs víz lecsapódását. Tetőfedő valójában az egyik legjobb árnyékoló funkciókat. Alumínium pergolák vagy az egyetlen a Cseh Köztársaságban cerfifikovány TÜV. Kína nem egy példányt, de az eredeti japán egy 10 év garanciával. 
 
 
Legkedveltebb pergolák méretben és színben van raktáron azonnali szállításra. Pergolák szállítjuk, szerelés, így ha érdekel is, beleértve a kulcsrakész szerelés és az egész Cseh Köztársaság és a Szlovák. További információért forduljon hozzánk, mi elküldjük Önnek a pontos árat kulcsrakész átadása, beleértve a telepítést. 
 

Rust, penész vagy moha nincs esélye. Hosszantartó szép megjelenés garantált.  Tetőfedő is fel van szerelve egy hatékony UV-szűrő közel 100% UVA és UVB védelmet 75%. Egy nagy plusz a magas fényáteresztő anyag. H liníkové pergolák van teherbírása (típustól függően) 60-150 kg / m2, és ellenállnak a szél és a Gale hurrikán. 

További információ a www.hotove-pergoly.cz vagy akár www.alu-pergoly.cz

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.