TélikertekSEESKY évszakos bioklimatikus télikert

SEESKY évszakos bioklimatikus télikert

Jellemző tulajdonságok

 • Alumíniumszerkezetek
 • Saját gyártás
 • 2 év garancia
 • Modern kialakítás
 • Széles változó rendszerű
 • Legjobb ár garancia
Kötelezettségmentes megkeresés

Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

A SEESKY bioklimatikus évszaki télikertek újdonságok a piacon. A elforgatható lamellákból álló modern tetőfedési technológia intelligens védelmet nyújt a napfény és az eső ellen és a természetes hőmérséklet-szabályozást is biztosítja. Az elegáns kialakítás és a fényűző megjelenés mindenkinek tetszeni fog. Lehetőség van szabadon álló változat választására, vagy a télikert falra rögzítésére.

A design mérete és színe az ön preferenciáitól függ. Képesek vagyunk létrehozni egy teljesen testreszabott változatot. Az építkezés alapja egy bioklimatikus pergola, amelyet ezután keret nélküli oldalsó üvegezéssel egészítünk ki. A biztonsági változatot használjuk. Tartóssága kitűnő. Ha eltörik, nem áll fenn a körülötte lévő személyek sérülése.

A SEESKY bioklimatikus télikert alkalmas magánépületekhez, ahol egy másik helyiséggel bővíti a belső teret. És ha szállodája vagy étterme van, a télikert telepítése minden kereskedelmi teret gazdagít és jobb ügyfélszolgálatot biztosít.

Méret

Az alapméret 300 x 250 cm (megfelel az ajánlatban szereplő árnak). Egyéb méretek egyedi számítás szerint vannak árazva.

Szín

A színárnyalat a RAL színminták közül választható ki. Plusz díj nélkül!

A bioklimatikus télikertek előnyei

NAPVÉDELEM

Az alumínium lamellák tájolását a távirányító, mobiltelefon vagy táblagép segítségével állíthatja be. Minden automatizálható. Így teljes védelmet nyerhet a nap ellen.

SZELLŐZÉS

A hőmérséklet természetes módon szabályozható a motoros lamelláknak (45 °, 90 ° és 135 °) köszönhetően, amelyek nyáron lehetővé teszik a természetes légkeringést, télen pedig tartják a meleget.

ESŐVÉDELEM

A speciálisan kialakított alumínium tetőlamellák megfogják a vizet és csővezetékrendszer segítségével elvezetik a pergoláról.

 

Konfiguráció

A SEESKY bioklimatikus télikertek könnyen alkalmazkodnak építészeti igényeihez. Ezek a konfigurációk 4 különböző csoportra oszthatók:

TETŐSZERKEZET

Házának architektúráját és a meglévő támfalakat használjuk.

ÖNTÁMOGATÓ SZERKEZET

Tökéletes telepítés szabad térbe, vagy oda, ahol a ház falához nem telepíthető.

KITERJESZTÉSI SZERKEZET

Ez a legelterjedtebb kivitel, amikor a télikertet részben a ház falához rögzítik, részben pedig oszlopok támasztják.

DUPLEX

Ez a speciális konfiguráció lehetővé teszi a télikertek összekapcsolását központi oszlopok nélkül, így hasznosabb teret nyerhet a panorámaképet akadályozó elemek nélkül.

A télikerteket személyre szabott igények alapján készítjük a szakértő korábbi lemérése alapján. Az árak a tényleges méreteknek felelnek meg. A termékkártyán szereplő méretválasztéknak megfelelően 50 cm-ként találhatja meg őket. A feltüntetett ár a legkisebb ára, amelynek mérete 2 x 1,5 m. A szerkezet maximális mérete 6,45 m x 4 m lehet.

A SEESKY bioklimatikus télikert előnyei

Elegáns és egyedi kivitelezés

A elforgatható lamellák védelmet nyújtanak a nap, az eső és a hó ellen, biztosítva a szükséges szellőzést és hűtés

TANUSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ TERMÉK

A tartósság volt az egyik legfontosabb érték a Seesky télikert fejlesztőcsapata számára. Ezért egy teljesen új kialakításon dolgoztunk, amely ellenáll a szélnek, az esőnek és a hónak.

 
 

Folyamat Rendelés folyamata

1. Specifikáció leírása

Álomkertjének kiválasztása meglehetősen egyszerű. Csak válassza ki a kívánt változatot, méreteket és írja le kívánságait weboldalunkon. Ezen előírások alapján szakmai képviselőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, és együtt meghatározza a további részleteket.

Teljesen személyre szabott konstrukció

Teljes szolgáltatást szervezünk az Ön számára. Az első tervektől a végső megvalósításig. Szállítását és összeszerelését tartalmazza. Kulcsrakészen építünk Önnek. Ezzel egyidejűleg testre szabott árkalkulációt készítünk az Ön számára.

2. Árajánlat

Az árajánlat a következő lépés, amely az értékesítési képviselővel egyeztetett specifikációkból származik. A végső ár a kiválasztott mérettől, a felhasznált anyagoktól, a kiegészítőktől, a színárnyalattól és az általános kialakítástól függ.

Az ár változó összetevő, és a lehetőségeitől függ.

A télikert esetében az ár a költségvetéshez igazítható. Az első szakaszban például telepíthet egy pergolát, és egy idő után hozzáadhat oldalfalakat, amelyek teljes értékű télikertet biztosítanak. Ellátjuk ügyfeleinket, és mindig megpróbáljuk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást.

3. Fókusz

Szakértőnk a költségvetés jóváhagyása után mindig meglátogatja Önt és jóváhagyja a jövőbeni építkezést. Ez az utolsó lépés a télikert gyártása előtt. Mindennek pontosan a helyén kell lennie.

A végső mérés alapján testre szabott változatot készítünk az Ön számára

A végső fókusz feltárja a szabálytalanságokat mind az altalajban, mind azokon a helyeken, ahol a pergola a házhoz lesz rögzítve. Fontos az ügyfél együttműködése szakértőnkkel. Tudni kell, hová vezetik a vizet, mekkora a ház szigetelőrétegének vastagsága, a falon levő huzalozás és egyéb paraméterek, amelyek problémát okozhatnak a telepítés során.

4. Termelés

A végső fókusztól kezdve a dokumentumok a gyártásig utaznak, amelyben az egész folyamat több hétig tart. Ez elsősorban a végső konstrukció méreteitől és összetettségétől függ. Az alumínium profilok és a tetőfedés előkészítése teljesen egyedi.

Az alumíniumgyártás lehetővé teszi, hogy testre szabott változatot készítsen

Termelésünknek köszönhetően képesek vagyunk az ügyfelek igényeihez igazodó megoldásokat létrehozni. A méretek, a színárnyalat és az egyéb paraméterek megválasztásakor az egész hely megjelenése is meghatározó. A télikertnek tökéletesen illeszkednie kell a házhoz és a környező természethez.

5. Végső megvalósítás

A télikert telepítése egyszerű és csak néhány napot vesz igénybe. Először egy szerkezetet építenek, amelyet aztán oldalfalak egészítenek ki. Az egyes szárnyak okos mechanizmusba vannak ágyazva, és az ezekkel történő későbbi manipuláció nagyon egyszerű.

Az egész folyamat tapasztalt szakemberek felügyelete alatt zajlik

A végső megvalósítás nagyon fontos lépés számunkra. A télikert egy bonyolult konstrukció, amelyet tökéletesen meg kell valósítani, hogy ne befolyásolja a ház belső éghajlatát. Az egész folyamat tehát tapasztalt szakértők keze alatt zajlik.

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.