kijelző kategóriábanelrejtése kategóriában
Segítségre van szüksége?
Potřebujete poradit?
Zpráva
tároló tartályok

tároló tartályok

Gyártó:SIEBAU
Elérhetőség:30 nap
Szavatosság:2 év
Szüksége olcsón tárolni, könnyen mozgatható nagy mennyiségű anyag vagy áru? Akkor jó helyen. Acél tároló konténerek vagy ládák is közvetlenül erre a célra tervezett. Konténerek tágasak és tartós. Konténerek védi a tárolt anyag lopás elleni ...Méretek: 235 cm - 609 cm. Elérhető méretek és árak megtalálhatók a jobb felső sarokban. Amikor kiválasztja a megfelelő méretű, akkor megjelenik a pontos árat. 

Több információ is megtalálható www.hotove-kontejnery.cz 

 
Napsat dotaz na prodejce
Átlag
100 %
1 Ügyfél eddig
  • 1 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.

Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.