Nyitott garázsSteel fészer 2 autó CP dupla lapos

CP dupla lapos

Jellemző tulajdonságok

 • 2 év garancia
 • Modern kialakítás
 • Széles változó rendszerű
 • Német gyártás
 • Acélszerkezet
 • Legjobb ár garancia
Kötelezettségmentes megkeresés

Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Modern CP FLAT sorozatú acél nyitott garázs, többféle változatban. A DOUBLE típust két egymás mellett parkoló autó számára hozták létre. Prémium minőségű, a hosszú élettartam és az autó 100% -os védelme a kedvezőtlen időjárással szemben garantálva. Az egyes nyitott garázsok modulárisan telepíthetők egymás mellé, így egy színvonalasabb épületet hozhatnak létre. A szélesség nem korlátozott.

A CP FLAT így nemcsak magánépületekben, hanem kereskedelmi épületekben is megtalálja helyét. A bérházak számára sor változat készíthető. A felhasznált anyagoknak köszönhetően garantáljuk a hosszú élettartamot 10 éves garancia formájában.

Az acél nyitott garázs változékonyságával imponál. A méretek az ön igényei szerint alakíthatók. A tető három változatban vásárolható meg, egyenes, nyereg vagy ívelt. Az oldalfalak kiegészíthetők kitöltéssel. Ez teljesen bezárja a teret a rossz időjárás elől és megőrzi a magánélet érzetét. Az acél nyitott garázsokat állítható magasságú támaszokkal szállítják. Minden az ön igényeihez igazítható.

Méret

Szélesség: 4 m - 6,07 m

Mélység: 5,03 m - 8,96 m

Az állítható támaszok + 15 cm / - 5 cm tartományba állíthatók. Más hosszúságok felár ellenében választhatók. A támaszok alapfelszereltségként elöl és hátul 1,10 cm tartományban állíthatók. A tartóelemek közötti maximális távolság falpanelek használata esetén 300 cm.

Szín

A szerkezet és maga a tető három színben kapható - fehér, barna, antracit.

Anyag

Trapéz alakú fémlemezt használnak a tetőfedéshez. Az oldalak fémlemezzel vagy fával tölthetők ki.

 

Folyamat Rendelés folyamata

1. A specifikáció leírása

A nyitott garázs kiválasztása meglehetősen egyszerű. Csak válassza ki a kívánt változatot, méreteket és írja le kívánságait weboldalunkon. Ezen előírások alapján szakmai képviselőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, és együtt meghatározza a további részleteket.

Teljesen személyre szabott konstrukció

Teljes szolgáltatást szervezünk az Ön számára. Az első tervektől a végső megvalósításig. Szállítását és összeszerelését tartalmazza. Kulcsrakész kulcsot építünk Önnek. Ezzel egyidejűleg testre szabott árkalkulációt készítünk az Ön számára.

2. Árajánlat

Az árajánlat a következő lépés, amely az értékesítési képviselővel egyeztetett specifikációkból következik. A végső ár a kiválasztott mérettől, a felhasznált anyagoktól, a kiegészítőktől, a színárnyalattól és az általános kialakítástól függ.

Az ár változó összetevő, és a lehetőségeitől függ

A nyitott garázs nagyon változó felépítésű, és az ár teljesen igazodhat az Ön igényeihez. A menedék szabadon állhat a térben, vagy lehorgonyozható a ház vagy a garázs falához. Az egyes épületeket kombinálva sorház hozható létre.

3. Fókusz

A költségvetés jóváhagyása után szakértőnk mindig meglátogatja Önt, és elvégzi a jövőbeli építkezés végső felmérését. Ez az utolsó lépés a nyitott garázs előállítása előtt. Mindennek pontosan a helyén kell lennie.

A végső mérés alapján testre szabott változatot készítünk az Ön számára

A végső fókusz feltárja a szabálytalanságokat mind az altalajban, mind azokon a helyeken, ahol a menedéket végül a házhoz rögzítik. Fontos az ügyfél együttműködése szakértőnkkel. Tudni kell, hová vezetik a vizet, mekkora a ház szigetelőrétegének vastagsága, a falon levő huzalozás és egyéb paraméterek, amelyek problémát okozhatnak a telepítés során. 

4. Végső megvalósítás

A nyitott garázs telepítése egyszerű és csak néhány órát vesz igénybe. Ez az idő az adott konstrukció összetettségétől függ. Kivételes és bonyolultabb épületekben az építkezés legfeljebb néhány órával meghosszabbítható.

Az egész folyamat tapasztalt szakemberek felügyelete alatt zajlik

A végső megvalósítás nagyon fontos lépés számunkra. Az egész folyamat tapasztalt szakemberek keze alatt zajlik. A nyitott garázsnak megbízhatóan védenie kell az autóját.

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.