Kategóriák exportraSMART mobilház 45 m²

SMART 45 m²

Jellemző tulajdonságok

 • Faszerkezetek
 • 10 év garancia
 • Modern kialakítás
Kötelezettségmentes megkeresés

Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Smart és a minimalista mobilház intelligens 45m 2 lenyűgözi az első pillantásra kültéri fény fa burkolat és egy nagy tetőterasz. Belépő a ház a teraszon viszi jogot, hogy a mag, a nappaliba kötve a konyhával. Innen el lehet jutni könnyedén mindkét szobában, amely méretét a hálószobában, vagy tanulmány. A szoba mellett a bal oldalon is egy fürdőszoba WC-vel.


Mobilház azt tételezzük fel, bárhol a Cseh Köztársaságban. A szállítás, és egy házat is kell egy hely, hozzáférést biztosítanak egy autó egy pótkocsi és egy építkezési daru. A jegyzési ára a mobilházak egy mini változata terasz nélkül. A pontos szállítási terjedelem az előregyártott és lakóautók letölthetők PDF formátumban ITT
 
Előregyártott és mobilházak intelligens épít, és előkészítse a teljes kihasználtság három hónap. Hála építőelemek SIP építés nem csak gyors, de nagyon tartós, és még a nedvességet, tűz. SIP panel két, OSB, amelyek között egy szigetelőréteg expandált polisztirol. Mivel a ház jól szigetelt mind hő- és hangszigetelt. Merül fel semmilyen nem kívánatos hőmérséklet-ingadozás és a költség a téli üzem nagyon barátságos.
 
 
Abban az esetben, meg akarja változtatni a helyét az ajtók és ablakok az eredeti változat, csak konzultáljon tanácsadó. Ahhoz, hogy élni összeszerelt ház egész évben, és teljes mértékben hasznosítani, fogadni a variáns gombot. A mellett az alap kialakítása magában lefektetése padló- és falburkolatok, továbbá fürdőszoba higiénia, mint a WC, zuhanyzó, mosdó és kazán. Ott van még a bevezetése az elektromos és vízvezetékek. 
 
A pontos árak készít kérésre. További információért kérjük, forduljon . A teljes körű előre gyártott házak PDF ITT

Előre gyártott és mobil házak építünk a vevői igényeknek, mind a típus projektek közös módosítások, mint például: mozog a falak, változtassa meg a elhelyezése ablakok, ajtók, valamint a változások az elrendezés minden szobában. Kérésre, képesek vagyunk építeni az egyes projektek, melyek kiváló ügyfél maga. Ezen kívül biztosítunk házak építése szinte minden menü legnagyobb tanácsadók al. G-szervizelés, amit partnere. Mi teljes körű szolgáltatást a tervezéstől az építési házak kulcsrakészen.
 
Több SIP technológia megtalálható a kapcsolatot ITT
Projekt dokumentáció egy kis formában megszerzése céljából előzetes építési iroda nyilatkozat letölthető PDF ITT

Navštivně a demo központban , ahol van egy egyedülálló lehetőség, hogy előregyártott házak saját szemével. A kereskedők azt fogja javasolni Önnek megfelelő megválasztásával a ház. 
Kitett mintákat folyamatosan változó elérhetősége bemutatóterem ajánlott ellenőrizni látogatása előtt. 
 
 
 
Egy másik népszerű lehetőség, hogy a kínálat előre gyártott házak kulcsrakész, beleértve berendezési tárgyak és szerelvények és egyéb tételek. Amellett, hogy a kínálat házak kulcsrakész, mi is az előkészítő munkák formájában földmunkák s köztük kapcsolat, és az épület befejezése szükséges Kert- és térburkolat

Tényleges idézet Kifejtenéd kérésre. További információért kérjük, forduljon .
A jegyzési ára a ház egy mini incl. szerelvény házban. Szállítási terjedelem moduláris házak letölthető PDF ITT
A teljes körű előre gyártott házak PDF ITT
 

Építési rendszer SIP (strukturális hőszigetelt panelek) egy univerzális rendszer megoldására szerkezetek a falak, a mennyezet és a tető különböző típusú épületek, nem csak az építési előre gyártott házak között, de azt is széles körben használják a különböző könnyűipari és multifunkcionális épületek. Ez alkalmas nem csak a teljesen új épületek, hanem foglalkozik a tető kiterjesztések és felújítások. SIPsCZ használható olyan alapvető szerkezeti eleme önhordó szendvicspanel. A panel két OSB és a szigetelő feltöltés a stabilizált önkioltó polisztirol EPS. Információ építési rendszer letöltése PDF ITT

Köpeny - biztosítja statikai panel OSB gyártott orientált nagyobb forgácsok, táblák EGGER OSB 4 TOP vannak ragasztva gyantával PU 100% szabad formaldehidet.Az előny a kis súly és a nagy szilárdság. Core - elsősorban, mint egy szigetelő elemet készült stabilizált önkioltó polisztirol EPS; is szolgál, mint a támogatási OSB lemezek neprohly terhelés alatt.

A sűrű szemű ragasztott kötések kialakult kompakt és statikusan szigetelő szerkezeti elem, mely ellenáll a legszigorúbb építési szabványok. A rendszer tesztelése, és tesztelték akkreditált intézmények - Tzus, PAVÚS, CSI, tüzek és hiteles VVUD Prágában. Feldolgozóipar és az építőipar a rendszer zajlik egy termelési rendszer, és rendszeresen ellenőrizni. A termelés, a szigorú ellenőrzés minden egyes panel és az intervallumban robbantási vizsgálat. Csak akkor lehetünk biztosak a termék minőségét és jó lelkiismerettel, hogy az ügyfél a garancia az építkezés egy 30 éves időtartamra.Mert épületek tervezésekor használt kézi katalógus építési rendszer. Általában az összes hajók tervezésére faépületek. A rendszer használható összeszerelésére különböző részeit a házat - nem kell korlátozni, hogy adja csak bizonyos technológiákat.


A fő előnye az építési rendszer

 • energiahatékony
 • Alacsony légáteresztő képessége révén SIP-ek panelszerkezetek. Hála a korlátozott hőmérséklet-változások a szerkezetben, ami nagyon stabil, termikus ellenállás a szerkezet „R”
 • A páratartalmat az épületen belül nem befolyásolja a termikus ellenállás a szerkezet a perifériás panelek
 • A panelek SIPsCZ nincsenek lyukak vagy üregek, és annak biztosítása, nincs szivárgás a hő, ill. légkondicionálás. Összehasonlítva izolálása az ömlesztett anyagok, üvegszálas vagy ásványgyapot, nem fordul elő a panelek SIPsCZ függőleges légáramlást
 • Ellentétben fa vagy acél szerkezetek, épületek tégla vagy beton blokkok, a SIPsCZ panelek miatt magas aránya felszíni struktúrák és a kapcsolatok számát, amelyek nem termelnek felesleges veszteség hőhidak.
 • Építési SIPsCZ modul ellenáll a rágcsálók és rovarok (az állatok habanyag emészthetetlen).
 

Érv a rendszer

 • Olcsóbb ház - átlagosan 20% -kal tégla ház
 • Speed ​​építés - ház már 8-12 hét
 • Egészséges ház mentes allergének, penész és formaldehid
 • Az energiatakarékosság - takarítson meg akár 70%
 • Ökológiai építőipar - fa újrahasznosítható és megújuló energiaforrás
 • Egész éves építési szezon - időjárás korlátozza az építési legalább
 • Száraz építési folyamat - nem vymrznout épület (víz nélkül)
 • Nagyobb területen - 10% -kal több a használható területen (miatt falvastagság)


Hála a gyors telepítés és a gyorsan mozgó egy új házat takarít több hónapig, néha akár több kiadó a jelenlegi házban. A kis vastagsága a kerületi fal az egy emeletes ház egy beépített terület 100 m2-es viszonyított megtakarítások tégla 10 m2, azaz egy szoba, és ez körülbelül 170,000-210,000 CZK. Gyors építése több tízezer olcsóbbá teszi a költségek a jelzálog. Van különbség, hogy kamatot fizet a teljes összeget az építési három hónap vagy két évig. Építőipari technológia SIPsCZ igen precíz, amely szükségessé teszi a javítási költségeket és extra munkát. A működési költségek SIPsCZ házak miatt kiváló hőtechnikai tulajdonságokkal minimum - 1,200-3,000 CZK / hónap.
 

További információ: tel: 840 810 810 vagy info@hobbytec.cz

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.