Kategóriák exportraSMART mobilház 30 m²

SMART 30 m²

Jellemző tulajdonságok

 • 10 év garancia
 • Modern kialakítás
Kötelezettségmentes megkeresés

Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Nagyon okos él egy lakókocsiban Smart-szerelt 30 m 2, azonnal beleszeret. Sötét lila vakolat kombinálva fehér elemekkel egészíti karakterét. Intelligens sorozat lehetővé teszi, hogy válassza ki a helyet a terasz, hogy a szeretet. Ül a teraszon, élvezheti a bejáratnál, például, vagy a hátsó. Amikor belépett a házba belép van jobb a szívét, a szoba össze van kötve a konyhával. Amellett, hogy a szobák, a ház is egy fürdőszoba WC-vel. Intelligens sorozat azért történik így, hogy nincs hely volt használt.   

 
 
 
  
A szerkezet áll SIP panel rendszer, amely újrahasznosítható. A panel két, OSB, beleértve egy réteg habosított polisztirol, amely arra szolgál, mint a hordozó lemez, és különösen a szigetelés. Ez olyan anyag, amely nagymértékben elszigeteli hő-, hang- és tűzálló és nedvesség.


 

Kérésre, képesek vagyunk végrehajtani a különböző projektek, hogy az ügyfél kellékek magát. Ezen kívül biztosítunk házak építése szinte minden a legnagyobb tanácsadók, G-szervizelés, amit partnere. Mi teljes körű szolgáltatást a tervezéstől az építési házak kulcsrakészen.  
 
Space építeni a házat szívesen készít, biztosítja földmunkák köztük kapcsolat. Egy másik változat szerint, végrehajtó és befejező építés és a szükséges tereprendezés, vagy akár térburkolat.
  További információ: tel: 840 810 810 vagy info@hobbytec.cz

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.