Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

UMF 1600 - állni gérvágóhoz
Kompakt és könnyű univerzális állvány UMF 1600 Scheppach ideális nemcsak gérvágóhoz (alkalmas 95% gérvágóhoz, amelyek a piac), de ez szolgál egy asztal néhány fajta darálók, fűrészek elválasztására fém, stb Az állvány használata sokkal rugalmasabb és kényelmesebb módon, mint ha látta szilárdan a munkaasztalon. Először is, akkor munkapad nem zavarja, de a legfontosabb, akkor tegyük szabadon áll a térben, vagy akár előtt a műhely, és ez különösen hasznos, ha vágás hosszú profilokat. A bázis könnyen összecsukható lábak lehet hajtani és gyorsan készült kombinációja könnyű alumínium és acél. A súlya mindössze 12 kg, és ideális a szakemberek, akik gyakran dolgoznak különböző helyeken, és szükség van egy stand, amely könnyen hordozható, szállítható.
felszerelés
Az állvány jól felszerelt. Szorító sínek a fűrész van szerelve egy kényelmes kulcsnélküli rendszer, kétoldalas Bővíthető kétcsöves szerelt kar állítható szerszám nélkül a tartományban 100-265 cm és felszerelt, állítható magasságú görgős csapágy felszíni és a profil, amely alapul szolgálhat egy megáll, ha vágódeszkák és hasonlók. Ajánlott terhelés 150 kg is elegendő mindenféle munkát, amelyek felmerülhetnek.
Méretek: 1000x580x810 mm

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.