Szűréssel szerinti gyártóScheppach DP 5000 szállítószalag 500 kg hidraulikusan összecsukható vödör

Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

DP 5000 - 500 kg szállítószalag hidraulikusan összecsukható vödör
A szállítószalag Scheppach DP 5000 lehetővé teszi nagyon kényelmes szállítására legfeljebb 500 kg, ömlesztett szilárd anyagok és nagyon nehezen hozzáférhető helyeken. Tökéletes szállító föld, homok, kavics, kő, csempe, tégla, hanem a fa vagy a fű. Széles körben használják az építkezéseken, bontás vagy felújítás az épületek, az ásás mezőgazdasági, kertészeti, erdészeti, stb Az előny nem csak nagyobb biztonságot és folyamatosságot egyenetlen terepen, hanem jelentősen magasabb termelékenység, mint a hagyományos kézi sebességváltó források. Egy másik előny az, hogy a széles sávok előnyösen túlnyúlnak a rakomány tömege, úgy, hogy a gép elhagyja egy lényegesen kisebb helyigényű és a karcolásoktól, mint a kerék eszközökkel. Ha létrehoz egy új kertben, vagy fordítva szállító anyag parkosított területen, ez a funkció nagyon értékelem. Működés az ellenőrzések nagyon egyszerű. A kar a fogantyú, hogy ellenőrizzék a forgatás, a fék automatikusan aktiválódik, amikor elengedi a kuplungot, valamint a kar vezérlő hidraulikus emelő vödör, változó három sebességes sebességváltó könnyen megközelíthető az üzemeltető. Meghajtáshoz használt nagyon népszerű Loncin motor nagy teljesítményű 6,5 HP, az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb meghajtó egységek egyáltalán. A szállítószalag Scheppach DP 5000 Kiváló arány az ár és a széles körű funkciók 500 kg, amely új szabályokat ebben a kategóriában.
Méretek: 1600x715x1030 mm

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.