VIP referenciák

projektjeink

Célunk, hogy az Ön számára egy a lehetőségek széles skáláját rendelkezésre álló minőségi megoldásokat a szegmens házban és a kertben, amelynek éves forgalma több mint 500 millió, - CZK Közép- és Kelet-Európában. 

Mi a kínálat testre szabott termékek (garázsok, pergolák, istállókat, télikertek, stb), és a „doboz” késztermékek világ termékeket, amelyek raktáron azonnali szállításra. Egyedi termékeket szállított beleértve kulcsrakész összeszerelés az egész Cseh Köztársaság és Szlovákia, Németország és Ausztria. A Cseh Köztársaságban biztosítunk előkészítő vagy befejező munkák. A szállítások ezen országokon kívül biztosítani tudjuk a megállapodást. Jelenleg keresünk megfelelő üzleti partnereket az alábbi külföldi piacok: Lengyelország, Szlovénia, Horvátország, Ukrajna, Olaszország és Franciaország. 
 

A gyártók, forgalmazók - vállalkozók

Hogy növelje az értékesítési és tedd a termékek és a termék én kínálatunkban az egész Cseh Köztársaság és Szlovákia?És nem csak ez. Tudjuk, hogy a termék átadom a külföldi piacok Közép- és Nyugat-Európában.  

Az éves forgalom növekedése az egyik leggyorsabban bővülő cégek az országban. Mi a kínálat testre szabott termékek és a „doboz” késztermékek világszerte, és a hazai gyártók. A termékeket amit importálni kiegyenesítése gyártók raktáron azonnali szállításra. Egyedi termékeket szállított beleértve kulcsrakész összeszerelés az egész Cseh Köztársaság és Szlovákia, Németország és Ausztria. Megvan a saját értékesítési csapat, technikusok és szerelők. Cseh termékeket forgalmazók általában szállított formájában B / B vagy B / C 


Küldje el nekünk ajánlatát a következő címre: dodavatel@hobbytec.cz
 

első Projektek listája a Cseh Köztársaságban

második gyártók oldalak

harmadik A projektek a Szlovák Köztársaságban

4. gyártók oldalak

5. Projektek Lengyelország

6. Az ausztriai

7. közelgő projektek