projektjeink

Célunk, hogy az Ön számára egy a lehetőségek széles skáláját rendelkezésre álló minőségi megoldásokat a szegmens házban és a kertben, amelynek éves forgalma több mint 500 millió, - CZK Közép- és Kelet-Európában. 

Mi a kínálat testre szabott termékek (garázsok, pergolák, istállókat, télikertek, stb), és a „doboz” késztermékek világ termékeket, amelyek raktáron azonnali szállításra. Egyedi termékeket szállított beleértve kulcsrakész összeszerelés az egész Cseh Köztársaság és Szlovákia, Németország és Ausztria. A Cseh Köztársaságban biztosítunk előkészítő vagy befejező munkák. A szállítások ezen országokon kívül biztosítani tudjuk a megállapodást. Jelenleg keresünk megfelelő üzleti partnereket az alábbi külföldi piacok: Lengyelország, Szlovénia, Horvátország, Ukrajna, Olaszország és Franciaország. 
 

A gyártók, forgalmazók - vállalkozók

Hogy növelje az értékesítési és tedd a termékek és a termék én kínálatunkban az egész Cseh Köztársaság és Szlovákia?És nem csak ez. Tudjuk, hogy a termék átadom a külföldi piacok Közép- és Nyugat-Európában.  

Az éves forgalom növekedése az egyik leggyorsabban bővülő cégek az országban. Mi a kínálat testre szabott termékek és a „doboz” késztermékek világszerte, és a hazai gyártók. A termékeket amit importálni kiegyenesítése gyártók raktáron azonnali szállításra. Egyedi termékeket szállított beleértve kulcsrakész összeszerelés az egész Cseh Köztársaság és Szlovákia, Németország és Ausztria. Megvan a saját értékesítési csapat, technikusok és szerelők. Cseh termékeket forgalmazók általában szállított formájában B / B vagy B / C 


Küldje el nekünk ajánlatát a következő címre: dodavatel@hobbytec.cz
 

első Projektek listája a Cseh Köztársaságban

második gyártók oldalak

harmadik A projektek a Szlovák Köztársaságban

4. gyártók oldalak

5. Projektek Lengyelország

6. Az ausztriai

7. közelgő projektek

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.