kijelző kategóriábanelrejtése kategóriában
Segítségre van szüksége?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Panel garázs lapos tető és vakolat
 • Panel garázs lapos tető és vakolat
 • Panel garázs lapos tető és vakolat
 • Panel garázs lapos tető és vakolat

Panel garázs lapos tető és vakolat

Gyártó:egy Trade
Elérhetőség:30 nap
Szavatosság:2 év

Előregyártott garázsok vakolat Meissa tökéletesen illeszkednek a városi szövet, a vakolat megkülönböztethetetlen egy szabályos szerkezettel. Ezek a mobil, akkor könnyen át egyik helyről a másikra. Lehet választani szimpla vagy dupla változata. Előregyártott garázsok lehet osztani egy partíciót, így kap egy külön helyiséget a tárolás vagy felállítása üzlet.

Előregyártott garázsok lehet helyezni a kevésbé hozzáférhető helyeken. A széles méretválasztékban, akkor válasszon ki egy garázs, amely a legjobban megfelel egy adott helyen.

Garázs szállítjuk kulcsrakészen, csak előkészíti a helyet, ahol a garázsban áll, illetve akkor befejezni építési készségét, hogy tudassa velünk. Az előre gyártott fém garázsok általában nem kell építési engedély, vagy alaplapot. A telepítés általában történik egy nap, akkor készen áll a használatra.

Minden acél alkatrész horganyzott, nos, úgy, hogy azok teljesen védett a korrózió ellen. Lapos tető könnyen megbirkózni a támadás a hó a téli hónapokban (kapacitás 125 kg / m2). 

További információk:

 

További információ a montovana-garaz.cz 
Napsat dotaz na prodejce
 • Panel garázs lapos tető és vakolat
 • Panel garázs lapos tető és vakolat
 • Panel garázs lapos tető és vakolat
Átlag
100 %
2 ügyfelek eddig
 • 2 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.alternatív termékek

Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.