Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Sierra 5400 szürke 3 x 5,46 - alumínium (szerelt) pergola
A karcsú, gyors és olcsó megoldás, amely a tornácra. Modern és praktikus alumínium pergola , hosszú élettartamú, ez egy jó ár, jó megjelenés és építeni a két ember egy délután.Alapvetően elpusztíthatatlan építése alumínium profilok és szendvics erős polikarbonát 100% UV védelem. Tetőpanelek ellenáll a magas hó terhelés és jégeső van fényáteresztő több mint 90%. Pergola, amely létrehoz egy kellemes árnyékot, de még mindig gazdagon világít.

Egy egyedülálló rendszer csúszni tetőpanelek anélkül, hogy további rögzítő és kelljen mászni a tetőre. Karbantartás-mentes alumínium keret horganyzott fém elemek kezeljük porszórt és igen ellenálló a rozsda, penész vagy moha .. Az állítható magasságú rögzítő és csúszó támasztó lábak megfelelnek leggyakoribb veranda. Lehet használni az oldalán a ház, mint egy zárt parkoló. Hozzáadott érték - Állítható, rugalmas
Rugalmas méretek és egyszerű telepítés. Hála a csúszó elemek szabhatja a pergola pontosan veranda. Akkor állítsa be a magasságot és a mélységet, és csúsztassa hosszában láb. Nincs szükség az alapokat, csak egy szilárd alapot rögzítő. Ha szükséges, akkor lehet (csak pergolák Sierra) tetőpanelek a téli könnyen eltávolítható (pl. Ha nem lovagol a tél a ház, és nem tudja, hogy ellenőrizzék a hó mennyisége).Egy egyszerű áthidaló készlet (EZ LINK KIT) lehetővé teszi bármilyen számú Siera pergola egymás mellé, és hozzon létre egy tetszőlegesen hosszú pergola. Az oldalsó rész lehet takarni pergola az egyik vagy mindkét oldalán, és növeli a védelmet a szél

Méretek: 4250x2260x3040 mm
Pack Méretek: 3090x650x175 mm

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.