Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Moneual MR6800M

Az első hibrid robot porszívó és robot padló alátétet H2O egy víztartályban.

Robot porszívó és mosógép padló Moneual MR6800M lehet vákuum a padlón, miközben felmosó. Megadhatja, hogy csak vákuum vagy rongykorong, vagy mindkettő. Csak válassza ki a megfelelő programot. A felmosás egy nagy rongykorong mikroszálas folyamatosan finoman átitatott kanóc segítségével tiszta vizet H2O víztartály. Egyéni szálak rongykorong speciális textúra szövet jól elnyelik a szennyeződéseket a padlóról.

Mi egy hibrid robot porszívó?

Moneual az első, hogy egy hibrid robot porszívó, amely egyesíti a klasszikus robot porszívó robot és ívás a víztartályt. Ez helyet és pénzt takarít, nem kell két eszköz között.

Fejlett technológia a precíziós tisztítás 4 az 1-ben

Két hosszabb oldalsó kefe, speciális multifunkciós forgó kefe vezérigazgató BLDC vákuum motor és nagy szabadalmaztatott H2O rongykorong víztartály biztosítja a pontos, sokoldalú és hatékony tisztítást minden típusú padló.

Nagy teljesítményű szívó BLDC motor

Hihetetlenül magas szívóerőt BLDC motor páratlan porszívózása szennyeződéseket a padlóról. Élettartam BLDC motor körülbelül 10-szer hosszabb (± 5000), mint az élettartama gyakran használt DC szívó motorok más robot porszívó.

Szabadalmaztatott nagy rongykorong

Egyéni szálak a mop szövet nevezzük speciális textúra. "FACT Duo", amely biztosítja a magas tapadási szennyeződéseket a padlóról, mint a hagyományos rongykorong. Szennyeződés maradnak a felszínen egy rongykorong, de elnyeli az egyes szálak a mop, és így képes a pontosan rongykorong megtisztítására még egy nagy alapterületű.

H2O víztartály

Tisztítás közben a padló nagy rongykorong folyamatosan nedvesíteni útján kanóc tiszta vizet tároló H2O. A padló pontosan törölgetve a padlót és a szennyeződés eltűnik olyan könnyen, mint a kéz törölgetve.

többfunkciós kefe

A kombináció a rost és szilikon esztrichek forgó kefe biztosítja a szennyezések hatékony eltávolítását és a finom por sima padló és szőnyeg.

árnyék tisztítás

Különleges mód padlók tisztítására nélkül közvetlen napfény (ágy alatt, bútor vagy éjszaka).

4-rétegű szűrés magas hatásfok

Rendkívül hatékony szűrés megragadja még a legkisebb részecskéket a por és piszok, és alkalmas a lakások allergiában szenvedők és asztmások.

42 érzékelők, fejlett technológia

Ezek a speciális érzékelők ütközést elkerülni az akadályokat. Sőt, ezek a szenzorok szállít kényelem, a biztonság és a védelem alá lefelé a lépcsőn, felvonó felderítése, felderítése tározó felderítése túlterhelt kefék, túlterhelt kerékpárok észlelése, felderítése lemerült elemek.

LiFePO4 akkumulátor

Élvonalbeli lítium-vas-foszfát (LiFePO4) akkumulátor környezetbarát és egy 3x hosszabb élettartam, mint a nikkel, lítium-ion polimer akkumulátorok vagy.

hangutasítás

Moneual figyelmeztetni fogja, hogy szükség van, hogy üres a portartály és tisztítsa meg a szűrőt. Ezzel elkerülhető manuális ellenőrzés teljessége portartály. Azt is tájékoztat befejezése tisztítás, és kezdődik az akkumulátor töltése és sok más információ, amely nagyon hasznos, és kellemes a használata hibrid robot porszívók és robot padló alátét Moneual MR6800M.

értékelés

Moneual MR6800M elnyerte a rangos Plus X Award "Best Product of the Year 2014" a következő kategóriákban: innováció, kiváló minőség, design és funkcionalitás (innováció, kiváló minőség, design, funkcionalitás). A magazin ítélte TESTMAGAZIN Moneual MR6800M, mint egy nagyon jó termék, az eredmény 87,2%. Moneual MR6800M az egyetlen termék egyesíti a minőséget robot porszívó, miközben a robot padló alátétet.

műszaki adatok

Típus: MR6800M

Szín: Fekete és szürke

Méretek: 348 x 86 mm

Súly: 2,6 kg

Zajszint: max. 68 db (ha turbosání)

Akkumulátor: 1400 mAh LiFePO4 12.8

Töltési idő: 60 perc (normál felvétel)

Fogyasztás: max. 20 W

Szűréssel 4 lépcsős szűrés

Érzékelők: 42 érzékelők navigáció

Tisztítás módok: automatikus, kézi, árnyék Tisztítás, intenzív tisztítás, Corner tisztítása, felmosás

Működés: turbo bevitel, késleltetett indítás (timer)

Mennyisége tartály: 600 ml

A kötet a víztartály: 150 cl

csomag tartalma

1x robot porszívó Moneual MR6800M

2 oldalsó kefe (a termék)

1x távirányító

1 H2O víztartály

2 nagy mop mikroszálas

1x töltőegység

1x AC adapter

1x tápkábel

1x tisztító kefe rongykorong

1x tisztító fésű

1x használati

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.