Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Moneual ME770 Red

Az első hibrid robot porszívó és robot padló alátét egy H2O víztartállyal és kamera navigációs rendszer

Robot porszívó és mosógép padló Moneual ME770 Red kamerával navigációs rendszer csatornába gyorsan és pontosan is törli a padlót. Moneual ME770 pontosan tisztítja a padlót a fokozott tisztítása vagy akkor dupla szobaszervizért Double fokozott tisztítása mélytisztitása emeleten. A felmosás egy nagy rongykorong mikroszálas folyamatosan finoman átitatott kanóc segítségével tiszta vizet H2O víztartály.

Mi egy hibrid robot porszívó?

Moneual az első, hogy egy hibrid robot porszívó, amely egyesíti a klasszikus robot porszívó robot és ívás a víztartályt. Ez helyet és pénzt takarít, nem kell két eszköz között.

Intelligens Vision Mapping

Robot porszívó Moneual Red ME770 használ intelligens térképészeti technológia intelligens Vision Mapping. A felső navigációs kamerát használ, amely letapogatja az alak a szobában, és létrehoz egy térképet scavenged helyet. A robot tudja hol kitisztította, és ha ez még mindig tiszta.

fokozott tisztítása

Moneul ME770 Red mód fokozott tisztítása tisztítja padló először vízszintesen, majd függőlegesen, és biztosítják a tisztítás az egész alapterületet.

Dupla fokozott tisztítása

Moneual ME770 Red Mode Double fokozott tisztítása tisztítja a padlót kétszer vízszintesen és függőlegesen kétszer, majd rendelkező kettős mélyreható tisztítására emeleten.

Pozíció Recognition System

Ha az akkumulátor porszívózás közben Moneual ME770 Red érkezik díj egy teljesen feltöltött akkumulátor vissza oda, ahol az félbeszakadt takarítás és rendrakás folytatódik.

Fejlett technológia a precíziós tisztítás 5 az 1-ben

Két hosszabb oldalsó kefe, speciális multifunkciós forgó kefe vezérigazgató BLDC vákuum motor és nagy szabadalmaztatott H2O rongykorong víztartály biztosítja a pontos, sokoldalú és hatékony tisztítást minden típusú padló.

Nagy teljesítményű szívó BLDC motor

Hihetetlenül magas szívóerőt BLDC motor páratlan porszívózása szennyeződéseket a padlóról. Élettartam BLDC motor körülbelül 10-szer hosszabb (± 5000), mint az élettartama gyakran használt DC szívó motorok más robot porszívó.

Szabadalmaztatott nagy rongykorong

Egyéni szálak a mop szövet nevezzük speciális textúra. "FACT Duo", amely biztosítja a magas tapadási szennyeződéseket a padlóról, mint a hagyományos rongykorong. Szennyeződés maradnak a felszínen egy rongykorong, de elnyeli az egyes szálak a mop, és így képes a pontosan rongykorong megtisztítására még egy nagy alapterületű.

többfunkciós kefe

A kombináció a rost és szilikon esztrichek forgó kefe biztosítja a szennyezések hatékony eltávolítását és a finom por sima padló és szőnyeg.

árnyék tisztítás

Különleges mód padlók tisztítására nélkül közvetlen napfény (ágy alatt, bútor vagy éjszaka).

4-rétegű szűrés magas hatásfok

Rendkívül hatékony szűrés megragadja még a legkisebb részecskéket a por és piszok, és alkalmas a lakások allergiában szenvedők és asztmások.

42 érzékelők, fejlett technológia

Ezek a speciális érzékelők ütközést elkerülni az akadályokat. Sőt, ezek a szenzorok szállít kényelem, a biztonság és a védelem alá lefelé a lépcsőn, felvonó felderítése, felderítése tározó felderítése túlterhelt kefék, túlterhelt kerékpárok észlelése, felderítése lemerült elemek.

LiFePO4 akkumulátor

Élvonalbeli lítium-vas-foszfát (LiFePO4) akkumulátor környezetbarát és egy 3x hosszabb élettartam, mint a nikkel, lítium-ion polimer akkumulátorok vagy.

Tisztítás mód rongykorong

Moneual ME770 Red mozog egy egyenes vonal és a pontosság törli a padlót rövid mozgások oda-vissza.

hangutasítás

Moneual figyelmeztetni fogja, hogy szükség van, hogy üres a portartály és tisztítsa meg a szűrőt. Ezzel elkerülhető manuális ellenőrzés teljessége portartály. Azt is tájékoztat befejezése tisztítás, és kezdődik az akkumulátor töltése és sok más információ, amely nagyon hasznos, és kellemes a használata hibrid robot porszívók és robot padló alátét Moneual ME770 Red.

értékelés

Moneual ME770 Red nyerte el a rangos Plus X Award "Best Product of the Year 2015" a következő kategóriákban: innováció, kiváló minőség, design és funkcionalitás (innováció, kiváló minőség, design, funkcionalitás).

műszaki adatok

Típus: ME770 Red

Szín: bordó

Méretek: 348 x 86 mm

Súly: 2,6 kg

Zajszint: max. 68 db (ha turbosání)

Akkumulátor: 1400 mAh LiFePO4 12.8

Töltési idő: 60 perc (normál felvétel)

Fogyasztás: max. 20 W

Szűréssel 4 lépcsős szűrés

Érzékelők: Vision Mapping Camera (VMC), PSD érzékelő, 42 érzékelők navigáció

Tisztítás módok: Hybrid, Vákuum, Mop, Corner, intenzív, Manuális, Reserved, árnyék

Működés: turbo bevitel, késleltetett indítás (timer)

Mennyisége tartály: 600 ml

A kötet a víztartály: 150 cl

csomag tartalma

1x robot porszívó Moneual ME770 Red

2 oldalsó kefe (a termék)

1x távirányító

1 H2O víztartály

2 nagy mop mikroszálas

1x töltőegység

1x AC adapter

1x tápkábel

1x tisztító kefe rongykorong

1x tisztító fésű

1x használati

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.