Mi pad

Bench (pad) egyfajta ülő bútorok , mert ez illik egymás mellé több személyre. Ez kívül van elhelyezve - privát kertekben (a fa alatt, az pergola , a pavilonban , egy tó vagy szökőkút ...) és a nyilvános terek ( terek , parkok, pályaudvarok, buszmegálló , játszóterek , kerékpárutak mentén ...). Kerti pad tervezték és nyugalom a friss levegőn, illetve a találkozók, összejövetelek a barátokkal. A leggyakoribb anyag fa és fém, de gyártható műanyag, beton vagy kő.

A padon lehet az élek és korlátok (fegyver), de a közterületek fokozott igénybevételnek vannak padok nélkül oldalsó támaszok. Ez a fajta kerti bútorok javarészt szilárd fém szerkezet van, amelyre fa léc bármilyen szélességű. Kisebb számú szélesebb léc megkönnyíti a későbbi karbantartás ha szükséges fa részek eltávolítása, csiszolva és festett.

Az alakja az ülés rész lehet lapos vagy anatómiai körvonalakkal. Pad lehet egyszerű eszterga vagy különféleképpen díszített, mint például a fém húrok. Leggyakrabban egy többit a hátsó, de a maximális helykihasználás megtakarítást helyeken, ahol az emberek nagy számban ülnek (szabadtéri koncertek, kulturális előadások - nézőtér padon a táblázatokban a buli ...), kerülnek padok nélkül háttámlával.