Mi a tulajdonjogot

A tulajdonjog vagy a birtoklás a közvetlen és kizárólagos jogi iroda egy személy (a tulajdonos) felett konkrét dolgokat. A tulajdonjog egyik legnagyobb tulajdonjogot. Ez egy abszolút cselekmény bármely más személy ellen eltekintve szerződési jog, amelyek kizárólag a felek között, hogy a vállalkozás.

A tulajdonjog elengedhetetlen a létét és működését a szabad piac és a piacgazdaság. Ez megfelel a kötelezettséget minden más szervezetek, amelyek nem zavarják a háziakkal jogának gyakorlását az ügyben. Ez a jog is védi a nemzetközi szerződések az emberi jogok és a Charta Jogok és Szabadságok. Számunkra úgy alakítja a Ptk, amely szerint az értelmezés lehetséges, hogy saját mindent, hogy tartozik valaki, ezek mind materiális és immateriális dolog, amelynek természete azt is elismeri. 

A tulajdonjog tekintik egy sor több egyéni jogok - a helyes dolog, hogy tartsa a helyes használatára, és élvezze a gyümölcsök és előnyöket, a rendelkezési jog az ügyet, ahogy itt jön a helyes, hogy hagyja, hogy nem használja, adományozza, eladni vagy maradtak ránk, különféleképpen módosítható megsemmisíti, vagy elhagyni azt. Mindig el kell végezni a jogállamiság megsértése nélkül mások jogait, vagy kár és zaklatják az embereket.