Mi a rendezési terv

A rendezési terv egy olyan típusú tervdokumentáció, amelyben a cél az, hogy racionalizálás prostorvého és funkcionális elrendezése terület az országban, valamint annak használatát.

A cél az, hogy megtaláljuk rendezési feltételeket, amelyek lehetővé teszik a további fejlődés és a fenntartható fejlődés, ami abból áll, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a környezet, a gazdaság és az emberek, akik élnek a területen. Meg kell felelnie az igényeit a jelenlegi generáció tekintetében eistenci és túlélését jövő generációi számára.

A mester tervet dolgoztak ki a Cseh Köztársaság az épület számú törvény 183/2006 Coll. Ez által a községi tanács, hatályba lép a tizenötödik napon a feladás után nyilvános értesítés a hirdetőtáblán. Územmní terv készül a rendelkező rész és az érvelés. A rajzok közzé MERIKA 1: 5000 vagy 1: 10 000. Alapján kiadott tervezés analitikai anyagok, felmérések, elemzések a terület vagy azok alapján a regionális tanulmányok.  Draft rendezési tervet értékeli viták eljárás kiadatását regionális hivatal, amely a gyártó benyújtott egy fejlesztési tervet.