Mi a haszna az épületek

A legfontosabb szempont az építési folyamat használatát lehetővé tevő épületek rendeltetésszerű azaz elfogadás.  A kérdés az épületek használati rögzíti részében a törvény 4. című Építési rendeletek, az úgynevezett az épületek és fizetett neki 119 $ -127.  Ez magában foglalja az összes kérdéseket építési engedélyt az elfogadás. 

Az épületek keresztül történik jóváhagyást, mielőtt elkezdi használni az épületet, amelyet a közelmúltban elkészült, felújított vagy megváltoztatta a célja annak használatát. A legtöbb befejezett épület élj csak értesítése az épület iroda. Annak érdekében, hogy engedélyt használni az épületet, az épület meg kell felelnie a technikai és biztonsági feltételek, amelyeknek meg kell tökéletesen előkészített ház, hogy ne akadályozzák tönkreteszi életét és egészségét.

Végső jóváhagyásra van szükség annak bizonyítására, különféle dokumentumokat, beleértve építkezés, lefektetve az épületet felügyelő, az összes könyvvizsgálói jelentést, a radon mérések építési napló és így tovább. Abban az esetben nem szükséges a normális elfogadás, az szükséges, hogy a tulajdonos legalább 30 nappal előre