kijelző kategóriábanelrejtése kategóriában
Segítségre van szüksége?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Menedéket Farmer Round FEAM Garázs
  • Menedéket Farmer Round FEAM Garázs

Menedéket Farmer Round FEAM Garázs

Használható: Storage nagy mezőgazdasági gépek, pótkocsik, az állatok elhelyezésére és hasonlók.

Gyártó:ShelterLogic
Elérhetőség:átlagosan 2-5 nap
Mobile nagy kapacitású napellenző epikus nélkülözhetetlen támogatást az egyes termelők. Úgy tervezték, elsősorban a tárolás nagy mezőgazdasági gépek, széna, stb, de a profik nem lehet tagadni, sem külső istállózás a lovak és a haszonállatok
Teljesen fém váz előregyártott kezeljük kiváló minőségű műanyag porfesték DuPont garantálja kiváló korrózióvédelmet és ezáltal a hosszú élettartam. A vitorla készült háromrétegű szövött és hőrögzített polietilént UV-szűrő. A vitorla is 100% -ig vízálló, így biztosítva megrekedt állatok és egyéb dolgok alatt menedéket tökéletes védelmet nyújt a nedvesség és az eső.

Méretek menedéket:

  • 58 m² - 8 x 7,3 x 3,7 m
Napsat dotaz na prodejce
  • Menedéket Farmer Round FEAM Garázs
Átlag
0 %
Senki még termék nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.

alternatív termékek

Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.