kijelző kategóriábanelrejtése kategóriában
Segítségre van szüksége?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Játszótér Jungle Barn
 • Játszótér Jungle Barn
 • Játszótér Jungle Barn
 • Játszótér Jungle Barn

Játszótér Jungle Barn

Gyártó:Jungle Gym
Elérhetőség:átlagosan 2-5 nap
Szavatosság:2 év
Játszóterek prémium minőségű fogja állítani sok mosolyt az arcán a gyerekek. Minden tanfolyam excel színes teljesítő kombinálva fa, és úgy tervezték, hogy fejlesszék a mozgás, koordináció és a szociális készségek a gyerekek. Minden tanfolyam készül a legnagyobb gondossággal.

Mivel az anyag minősége megfelelő módon használják száraz fa, ami a sima szélű lehetősége elleni kialakulásának chipek. Továbbá, a fa nyomás ellen kezelni penész és rothadás. Ez garantálja a rendkívül hosszú élettartam és nagy ellenállás körül játszótér . A moduláris rendszer kombinálható földre egymás között és szabadon egymáshoz ital, és hozzon létre a pályán, pontosan az Ön ízlése szerint. Ez a kurzus egyike azon kevés által hitelesített európai szabvány EN 71.

Jungle Barn

Jungle Barn egyik legnagyobb játszóterek kétszintes fedett keménytetős, amely fel van szerelve az oldalán még mindig gyönyörű boltíves napellenző, mászófal, hosszú csúszda és homokozó.

Tartalmaz: egy fedőlapot a homokon, tető, nettó homok, sárga fogantyúval megfogja a létra Stupak, zászló majom sapkák, kötőelemek, fúrók, horgonyok, utasítások az összeszereléshez + dokumentáció, fa gerendák, csúsztassa 300 cm.

Diák színek: zöld, kék, piros, sárga

Napsat dotaz na prodejce
 • Játszótér Jungle Barn
 • Játszótér Jungle Barn
 • Játszótér Jungle Barn
Átlag
0 %
Senki még termék nehodnotil
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.

alternatív termékek

Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.