Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Játszóterek prémium minőségű fogja állítani sok mosolyt az arcán a gyerekek. Minden tanfolyam excel színes teljesítő kombinálva fa, és úgy tervezték, hogy fejlesszék a mozgás, koordináció és a szociális készségek a gyerekek. Minden tanfolyam készül a legnagyobb gondossággal.

Mivel az anyag minősége megfelelő módon használják száraz fa, ami a sima szélű lehetősége elleni kialakulásának chipek. Továbbá, a fa nyomás ellen kezelni penész és rothadás. Ez garantálja a rendkívül hosszú élettartam és nagy ellenállás körül játszótér . A moduláris rendszer kombinálható földre egymás között és szabadon egymáshoz ital, és hozzon létre a pályán, pontosan az Ön ízlése szerint. Ez a kurzus egyike azon kevés által hitelesített európai szabvány EN 71.

Jungle Barn

Jungle Barn egyik legnagyobb játszóterek kétszintes fedett keménytetős, amely fel van szerelve az oldalán még mindig gyönyörű boltíves napellenző, mászófal, hosszú csúszda és homokozó.

Tartalmaz: egy fedőlapot a homokon, tető, nettó homok, sárga fogantyúval megfogja a létra Stupak, zászló majom sapkák, kötőelemek, fúrók, horgonyok, utasítások az összeszereléshez + dokumentáció, fa gerendák, csúsztassa 300 cm.

Diák színek: zöld, kék, piros, sárga

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.