kijelző kategóriábanelrejtése kategóriában
Segítségre van szüksége?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Földelőcsavar hazai sorozat A2, A2
 • Földelőcsavar hazai sorozat A2, A2
 • Földelőcsavar hazai sorozat A2, A2
 • Földelőcsavar hazai sorozat A2, A2

Földelőcsavar hazai sorozat A2, A2

Gyártó:egy Trade
Elérhetőség:30 nap
Szavatosság:2 év

Ground csavarok hazai sorozat A2, A2 alkalmasnak kell lennie az építőiparban a kerítésen. 

Földi csavarok stabil oldat horgonyzó szöveti kerti telek.Hála a megnövelt átmérőjű föld csavar építeni az alapjait kerítések és kapuk puha talajon.Lásd a szerelési útmutató a természetes akkumulátor - könnyű egy személy.Természetes Twist a csavart a földbe egy kulcs használatával, és csatolja a tetején a kerítés három dió.
 • specifikációk:
 • Súly 2,2 kg
 • Jack L - 10 x 15 cm-es
 • Teljes hossz 65 cm
 • Menet hossz: 25 cm
 • 6 cm
 • Falvastagság 2 mm
 • Talaj kemény földre
 • Töltsön alacsony terhelés
 • A műszaki megnevezés Ø60 ↕650 ↨250 L100
 

Mik a fő előnyei a föld csavar?
 
Előnyösen alapuló földön csavarok jelentős időmegtakarítást képest betonozás: akár 40-80%. Az alapok családi faház is kész egy napon belül, ami különösen nagyra értékelik ügyfeleink, mert ugyanazon a napon folytathatja tovább építése. Cégünk is rendelkezik telepítési őrölt csavarokat. Életük a mi éghajlati eléri legalább 50 év.

 
Mert milyen épületek alkalmasak őrölt csavarok?

 
A minőség az alapjait az épületek gyakran az egyik legfontosabb tényező a funkcionalitás és a tartósság az épület. A jelenlegi trend az építőiparban az alapjait épületek földön csavarokat. Fonnak le a földre, és törje össze a talajt, hogy az oldalán, és ezáltal jelentős javulást. Ground csavarok tehát úgy, hogy egy biztonságos és megbízható módszer az épület alapjait.
 
Amikor az alapjait az épületek a földön csavarokkal van szükség, hogy az tükrözze a következő tényezők:
· Teherbírása és a talajtípus.
· Átmérője a föld ...

 
Ground csavarok - ALTERNATÍV betonozás
 
Ground csavarok ökológiai alapjait épületek, minimális interferencia érzékeny tájak és épületek illeszkedő a környezetet. Ez a termék a szokásos építési acél felület-kezelt cink, amely arra szolgál, mint egy vízszigetelő.
Az előnye, hogy földi csavarok alacsony ökológiai hatása a környezetre és az alacsony CO2-kibocsátást. Amikor az épület alapjait földi csavar nincs építési törmelék. 

 
Milyen típusú talaj alkalmas alkalmazására föld csavar?
 
Földi csavarok jellegének köszönhetően az alkalmas minden médium. Földi csavart egy 6 cm átmérőjű alkalmas kemény és szilárd talajon, átmérő 7 cm alkalmas lágyabb földre. Átmérőjük 7,6 cm, 9 cm, és 10,8 cm-es talaj tulajdonságai már nem játszik döntő szerepet. Fokozott követelményeket támaszt a stabilitás és a terhelési kombinációk által lefedett természetes teljes hossza a csavar, a hossza a menetes részek, és az átlagos földelőcsavart.


Mi az élet a Földön csavarok?
 
Földi csavarok a termék a közönséges acélból, felületkezelt cinkkel, amelyen keresztül az az előnye a nagy tartósságot. Cégünk egy kiterjesztett garancia 5 év a pénzvisszafizetési garancia, ha indokolt panaszt.
Ipari galvanizáló jelentett életre galvanizált termékek 50 éve.
 
 
Milyen terhelés alkalmas földi csavar?

 
Megengedett terhelés típusától függ és sűrűsége a talaj. Általában minél keményebb a talaj, annál nagyobb a terhelés megengedett.
Az alapja az egyes struktúra lehet helyi értékeli az ellenállást a talaj és a terheléselosztás épület ésszerű számú csavart. Hozzávetőleges érték agyagos talaj 50.000 N (5,000 kg) a nyomás és a 25 000 N (2500 kg) a feszültség.

 
Milyen pontossággal lehet alkalmazni a földi csavarok?
 
A talaj homogén, lehetőség van alkalmazni földre csavarok nagyobb pontossággal. Tapasztalatai alapján a összeszerelésének ügyfeleink számára, őrölt csavarok elterelje átlagosan 0-4 cm a vízszintes síkban és 0-4 ° a függőleges síkban. Tervezés révén a csavar ez természetes, de ha szükséges, lehet sovány föld része az építési 4 °, ezáltal biztosítva az abszolút függőleges helyzetét az építőiparban az épület. 
Napsat dotaz na prodejce
 • Földelőcsavar hazai sorozat A2, A2
 • Földelőcsavar hazai sorozat A2, A2
 • Földelőcsavar hazai sorozat A2, A2
Átlag
0 %
Senki még termék nehodnotil
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.

Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.