erekció

Mi a kínálat testre szabott termékek (garázsok, pergolák, istállókat, télikertek, stb), és a „doboz” késztermékek világ termékeket, amelyek raktáron azonnali szállításra.

Törekvésünk az, hogy biztosítsák az átfogó és a szolgáltatások minőségét. Ezért szállít egyedi termékek, beleértve a kulcsrakész szerelés és az egész Cseh Köztársaság és Szlovákia, Németország és Ausztria. A Cseh Köztársaságban biztosítunk előkészítő vagy befejező munkák. 
 

Az árak szerelési munka

Az árak összeszerelési műveleteket függően változnak összetettsége és nehézsége telepítést.
Hacsak másként nem jelezzük, az árak szerelés az átalány alább.

100.000, - CZK = 20% -a az ár a termék
100,000-200,000, - CZK = 17% az a termék ára
több mint 200.000 - = 15% az a termék ára

A minimális összeg egy összeszerelési művelet 5.990, - CZK Áfa nélkül. Szolgáltatás műveletek 350, - CZK / óra. / Assembly. 
 

jobb

A kiválasztott termékeket szállított kérésre, beleértve a telepítési és az egész cseh és szlovák. Az ár a szállítás távolság 18, - CZK / km-re a központi raktára Tehovce. Szállítási termékek általában olyan autók, mint a Renault Master külső hét méter hosszú trailer. A hossza az egész rendszer 13 méter. A szerelő ezt hozzáférhetővé kell tenni az ilyen típusú járművet. A minimális forgalom 2490, - CZK Áfa nélkül. 


Termékek szállítása összeszerelés nélkül

Abban az esetben, a termék leszállítását nélkül a telepítés az Ügyfél viseli a kirakodás költségeit. Fuvarozók, általában saját autó, néhány esetben külső hajózási társaságok. Az árut biztosított szállításra. 
 

A kifejezés szerelvény

Telepítés dátuma meghatározza vállalkozó. A kifejezés szerelvény lehet változtatni szerint az időjárási körülmények (nappali hőmérséklet -4 st szél több mint 4 m / s, tartós eső, hó), mert nem lehet megfigyelni ezen előrejelzés technikákat. 
 

Építőipari előkészítő szerelés előtt

Építőipari készségét a mellékelt terv és utasításokat, amelyek egy részét a megrendelés a megrendelő által biztosított. Ha ez nem történik meg az ügyfél által előkészítése szerelési összhangban elfogadott terv, az ügyfél kerül felszámolásra költségeket, amelyek nem a megadott sorrendben.


biztosítás

A cég által biztosított ČSOB. Felelősségbiztosítás kár és az összeghez képest 5 millió. CZK és felelősségbiztosítás az okozott kárt a hibás termékek által akár 5 millió. CZK. További információ a biztosítási ITT

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.