Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Előregyártott garázsok nyeregtetős tető tökéletesen illeszkedik, még olyan helyeken, ahol a lapos tető látszott zavaró. Hála a vakolat megkülönböztethetetlen a környező épületeket. Megszerzése előregyártott fém garázsok általában nem szükséges építési engedély és az alaplap. Garázs szolgálnak nemcsak az autóját, akkor tudja használni, mint egy raktár vagy műhely.

Építőipari nagyon gyors, az új garázsban, akkor elkezdhetjük használni a következő napon. Előregyártott garázsok, ellentétben tégla garázs építés után bármikor egy másik helyről. Felejtsd el a hosszú várakozás a munkálatok befejezésétől és igényes kommunikálni több szállítók. Garázs épít a kulcsrakész, csak előkészíti a építési terület, vagy készen, hogy tudassa velünk.

Az autó lesz egy fém garázskapu tökéletesen védve az időjárás és nenechavýma szemében a tolvajok.

Nyeregtetős tető, amelynek kapacitása 125 kg / m ² képes kezelni szinte minden támadása hó. Tökéletes forma és szerkezeti jellemzői vannak dokumentálva szakmai tanúsítványokat. Minden acél komponenseket osztályú horganyzott, ellenállnak a korróziónak és így hozzájárulhat a hosszú élet a garázsban. Panel garázs ellenállni a legmostohább körülmények között is.

 

További információk:

 További információ a montovana-garaz.cz

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.