TermékekEgyszerű Gutbond kompozit panel vastagsága: 2, Szín: Ezüst, Színkód: RAL 9006 Szélesség: 1500 Hossz: 3050 mm Súly: 13.3

Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Kompozit panel Gutbond Easy típus: 2, Szín: Ezüst, Színkód: RAL 9006 Szélesség: 1500 Hossz: 3050 mm Súly: 13.3, Lighttransmission: 0% Fényáteresztés Transparent (átlátszó): Nem, Lighttransmission áttetsző (transzparens ): nincs, Lighttransmission opaq (átlátszatlan): igen, a formázási lehetőségek rendelni: igen

Anyagok BOND kompozit panelek egy magja polietilén (PE), vagy egy ásványi anyag. Fedőréteg áll alumínium lemez felület kezelt kiváló minőségű lakk. Az előnye az alacsony súly, a nagy ellenállás az ultraibolya és az időjárás egy tökéletesen sima felületet. A két fő alkalmazási területei ilyen táblák az építőipar és a reklám. Minőségi sorozat Gutbond EASY elérhető vastagságban 2; 3 és 4 mm, a méreteket a lemezek 1500 * 3050 mm, vastagság 0,3 mm fedőlap. Színek: fehér, ezüst és piros. AKCIÓ ANYAG Gutbond!

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.