TermékekEgész éves mobilház MODERN SUPERIOR 40 m²

Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

A mobilház yearlong sor modern Superior mérete 10 m hosszú és szélessége 4 méter már nem lehet élni 8-12 hétig érkezésével építőanyag. Az épület épül, hogy lehetett kényelmesen élnek egy fiatal család. Az építőiparban a mobilház bármikor az év során építkezés kizárólag száraz eljárásokkal. Ezen felül, akkor könnyen konvertálni otthonában egy olyan helyre, ahol szükség van rá, rámpa. Mobilház is szállíthatók egy változat tetőcsomagtartó vagy kérésre is nyeregtetős tető. 
 
 
Az elrendezés a szobában, beleértve a számát és helyét az ablakok / ajtók, és a másik lehet igazítani a vevői igényeknek. Hogy egy találkozót a mintában központ Tehovci Ricó-i, ahol együtt megpróbáljuk megtalálni az Ön számára a legjobb megoldás. Ezen kívül, itt van egy egyedülálló lehetőség, hogy hasonlítsa össze építési technológia egy helyen. 
 

Tényleges idézet Kifejtenéd kérésre. További információért kérjük, forduljon .

Amikor belépett a házba bementek, először egy folyosó, ahonnan kapsz minden szoba egy mobil otthon. A jobb oldalon egy nagyobb szoba, ideális nappali kapcsolódik a konyha. Közvetlenül szemben a bejárati ajtó az ajtó a fürdőszoba WC-vel, valamint a bal oldali ajtót, hogy a következő, valamivel kisebb, a szoba.
 
Építkezés lakókocsiját áll egyes épület SIPsCZ modulokat, amely két OSB és a belső szigetelőréteg önkioltó polisztirol. Hála a ház nincs fluktuáció hőmérséklet és a páratartalom az épületben nem befolyásolja a termikus ellenállás a szerkezet.
 
Ezek a panelek nincsenek lyukak vagy üregek, amelyen keresztül nem tudott elmenekülni a hőmérséklet felfelé vagy merülnek fel nem hőhidak. Építési SIPsCZ modul olyan anyagokból, amelyek a legtöbb kártevők, például rágcsálók és rovarok emészthetetlen. Összefoglalva, a modulok úszó padló sarok díszlécek. A fürdőszoba hiányzik kerámia. 
 
Superior mobilház örömmel Preveza bárhol a Cseh Köztársaságban. A szállítás, és egy házat is kell egy hely, hozzáférést biztosítanak egy autó egy pótkocsi és egy építkezési daru. Számításaink szállítási költségek szerint a távolság, és ezért nem tartalmazza az ár. Normális esetben a szállítás és a telepítés kb jön 20-40 ezer. CZK. 
 
Mint az egyik a kevés lehetővé teszi, hogy vizsgálja meg 7 különböző típusú házak, köztük egy lakókocsiban egy ponton. 
A mintában központ Tehovci közelében Ricany van egy egyedülálló lehetőség, hogy összehasonlítsák és különböző építési technológiák. Mi lehet választani az összeállított rendszer az épület szigetelése panelek, házak előregyártott beton, tégla házak sendvixu vagy más építési technológiák. Magukat, és a saját ötlete az építőiparban a rendszer a legjobb az Ön számára.
Minden 7 házban látható előzetes egyeztetés után a Tehovci amely mindössze 2 Ricany. 
Hogy egy időpontot közvetlenül a minta közepén , ahol együtt megpróbáljuk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást.
Minden ház épül a legfontosabb az egyéni igények szerint. Akkor válasszon az alábbi építési technológiák. Szakterületünk az építési kis földszintes házak és tkaé mobilház egész évben.
 1. Mobilház egész évben élő sorozat Superior 40m2 a SIP További információk a mobilház ITT
 2. Az előregyártott föld ház Hobbytec sor 60 m2 SIP. További információk a ház ITT
 3. Mobilház 40 négyzetméter nagy szilárdságú beton német gyártó Rekers. További információ ITT
 4. Mobil iroda 36 négyzetméteres előre gyártott részeket. További információ ITT
 5. Family Lyra sorozat szintes ház, melynek területe 250 négyzetméter téglából cementovápenných. További információ ITT
 6. Földi családi ház téglából Axor sorozat Sendvix 94 négyzetméter alapterületű. További információ ITT
 7. Luxus előregyártott ház 350 m2 Largo sor előre gyártott panelek. Tour ITT

 

További információ: tel: 840 810 810 vagy info@hobbytec.cz

Előre gyártott házak és mobildní szállított több különböző modell vonalak. Mobidlních projektek az egyes házak (különösen a helyét az ablakok, falak és így tovább) is lehetséges megállapodást követően a tervező szerkeszteni.  Mobil lakások állnak a normál változat, beleértve a telepítést. 

Navštivně a demo központban , ahol van egy egyedülálló lehetőség, hogy mobidlní és előre gyártott házak a saját szemével. A kereskedők azt fogja javasolni Önnek megfelelő megválasztásával a ház. 
Kitett mintákat folyamatosan változó elérhetősége bemutatóterem ajánlott ellenőrizni látogatása előtt. 
 
 
Egy másik népszerű lehetőség, hogy a kínálat kulcsrakész otthon mobildních beleértve berendezési tárgyak és szerelvények és egyéb tételek. Amellett, hogy a kínálat házak kulcsrakész, mi is az előkészítő munkák formájában földmunkák s köztük kapcsolat, és az épület befejezése szükséges Kert- és térburkolat
 
 

Építési rendszer SIP (strukturális hőszigetelt panelek) egy univerzális rendszer megoldására szerkezetek a falak, a mennyezet és a tető különböző típusú épületek, nem csak az építési előre gyártott házak között, de azt is széles körben használják a különböző könnyűipari és multifunkcionális épületek. Ez alkalmas nem csak a teljesen új épületek, hanem foglalkozik a tető kiterjesztések és felújítások. SIPsCZ használható olyan alapvető szerkezeti eleme önhordó szendvicspanel. A panel két OSB és a szigetelő feltöltés a stabilizált önkioltó polisztirol EPS. Információ építési rendszer letöltése PDF ITT

Köpeny - biztosítja statikai panel OSB gyártott orientált nagyobb forgácsok, táblák EGGER OSB 4 TOP vannak ragasztva gyantával PU 100% szabad formaldehidet.Az előny a kis súly és a nagy szilárdság. Core - elsősorban, mint egy szigetelő elemet készült stabilizált önkioltó polisztirol EPS; is szolgál, mint a támogatási OSB lemezek neprohly terhelés alatt.

A sűrű szemű ragasztott kötések kialakult kompakt és statikusan szigetelő szerkezeti elem, mely ellenáll a legszigorúbb építési szabványok. A rendszer tesztelése, és tesztelték akkreditált intézmények - Tzus, PAVÚS, CSI, tüzek és hiteles VVUD Prágában. Feldolgozóipar és az építőipar a rendszer zajlik egy termelési rendszer, és rendszeresen ellenőrizni. A termelés, a szigorú ellenőrzés minden egyes panel és az intervallumban robbantási vizsgálat. Csak akkor lehetünk biztosak a termék minőségét és jó lelkiismerettel, hogy az ügyfél a garancia az építkezés egy 30 éves időtartamra.Mert épületek tervezésekor használt kézi katalógus építési rendszer. Általában az összes hajók tervezésére faépületek. A rendszer használható összeszerelésére különböző részeit a házat - nem kell korlátozni, hogy adja csak bizonyos technológiákat.


A fő előnye az építési rendszer

 • energiahatékony
 • Alacsony légáteresztő képessége révén SIP-ek panelszerkezetek. Hála a korlátozott hőmérséklet-változások a szerkezetben, ami nagyon stabil, termikus ellenállás a szerkezet „R”
 • A páratartalmat az épületen belül nem befolyásolja a termikus ellenállás a szerkezet a perifériás panelek
 • A panelek SIPsCZ nincsenek lyukak vagy üregek, és annak biztosítása, nincs szivárgás a hő, ill. légkondicionálás. Összehasonlítva izolálása az ömlesztett anyagok, üvegszálas vagy ásványgyapot, nem fordul elő a panelek SIPsCZ függőleges légáramlást
 • Ellentétben fa vagy acél szerkezetek, épületek tégla vagy beton blokkok, a SIPsCZ panelek miatt magas aránya felszíni struktúrák és a kapcsolatok számát, amelyek nem termelnek felesleges veszteség hőhidak.
 • Építési SIPsCZ modul ellenáll a rágcsálók és rovarok (az állatok habanyag emészthetetlen).
 

Érv a rendszer

 • Olcsóbb ház - átlagosan 20% -kal tégla ház
 • Speed ​​építés - ház már 8-12 hét
 • Egészséges ház mentes allergének, penész és formaldehid
 • Az energiatakarékosság - takarítson meg akár 70%
 • Ökológiai építőipar - fa újrahasznosítható és megújuló energiaforrás
 • Egész éves építési szezon - időjárás korlátozza az építési legalább
 • Száraz építési folyamat - nem vymrznout épület (víz nélkül)
 • Nagyobb területen - 10% -kal több a használható területen (miatt falvastagság)

Hála a gyors telepítés és a gyorsan mozgó egy új házat takarít több hónapig, néha akár több kiadó a jelenlegi házban. A kis vastagsága a kerületi fal az egy emeletes ház egy beépített terület 100 m2-es viszonyított megtakarítások tégla 10 m2, azaz egy szoba, és ez körülbelül 170,000-210,000 CZK. Gyors építése több tízezer olcsóbbá teszi a költségek a jelzálog. Van különbség, hogy kamatot fizet a teljes összeget az építési három hónap vagy két évig. Építőipari technológia SIPsCZ igen precíz, amely szükségessé teszi a javítási költségeket és extra munkát. A működési költségek SIPsCZ házak miatt kiváló hőtechnikai tulajdonságokkal minimum - 1,200-3,000 CZK / hónap.
 

További információ: tel: 840 810 810 vagy info@hobbytec.cz

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.