Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Panel dvoujgaráž akkor első látásra a nagy kapu és a nyeregtetős tető.
Megnyitása után a garázskapu gyakorlatilag egy teljes oldalon a garázs teljesen elérhető, ami lehet bizonyos helyzetekben nagyon praktikus. Garázs lehet használni más módon, mint a parkoló autók. A részben, akkor hozzon létre egy otthoni műhelyben, vagy használható, mint egy praktikus tárolóhely.

A dupla garázs vakolat néz megkülönböztethetetlen a hagyományos épületek. Lehet választani kilenc színben permetezett vakolat. Nyeregtetős tető jól néz ki az országban, és ahol a lapos tető nem illik.

Előre gyártott fémlemezek dupla garázs két autó mindig szét és egy másik helyről. Az építkezés az ilyen típusú garázs általában nem szükséges foglalkozni építési engedélyek vagy telepítése az alaplap.

Valamennyi fém alkatrész, lemez, dupla garázs jól bevonattal. Ez az elrendezés védi a szerkezetet a korróziótól és biztosítja, hogy a garázs szolgálja évtizedek óta.
 


További információ a montovana-garaz.cz 

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.