Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Gázsütő Dakota német cég Activa jogát, ha szüksége van egy gyors és ízletes módja annak, hogy kielégít a Társaság tizenkét barátok. Grill Dakota jól felszerelt. Négy erős rozsdamentes acélból készült lapos égők, amely nagy hatással van az élete során. Minden égőnek a felső fedelet, ami a csepegő zsír vezette le a lángot, és hozott egy speciális tartályba. Az edényt mindig egészséges felesleges káros elemeket felmerülő példányban, zsír. Grill is van egy praktikus oldala integrált tűzhely készítésére alkalmas szószok, forró italok vagy kiegészítőket. Égők könnyen lángra a piezo gyújtás integrált mindegyik vezérlő gombok. Grill is kínál kiváló minőségű kétrészes zománcozott grillező rostély és egyéb csuklós lereszeljük, amely alkalmas a közvetett grillezéshez hús vagy zöldség vagy fűtő már ugrilovaných ételeket. Grill jól bevonva fedél egy nagy rozsdamentes acél fogantyúval és egy beépített hőmérő, két polc mindkét oldalon és egy praktikus tároló hely a grill alá, amely elérhető a bejárati ajtót. A könnyű szállíthatóság fel van szerelve nagy kerekekkel. Ellentétben sok más lehetőség van már a bázis felszerelt, minden szükséges csatlakozni a gázpalack 5 vagy 10 kg-ot.

Alkalmas személyek száma: 12
Méret grill terület: 64 x 40 cm
Gyújtás: piezo
Száma égők: 4, rozsdamentes acél
Teljesítmény: 16 kW
Side tűzhely: Igen, alumínium acél
Teljesítmény: 3,2 kW
Méretek: 105,5 x 53 x 136 cm
Súly: 34 kg

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.