kijelző kategóriábanelrejtése kategóriában
Segítségre van szüksége?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Carport CP FLAT
 • Carport CP FLAT
 • Carport CP FLAT
 • Carport CP FLAT

Carport CP FLAT

Gyártó:SIEBAU
Elérhetőség:30 nap
Szavatosság:meghosszabbítható 10 éves
Minőségi beállók egy autó a német cég SIEBAU található számos előnye van. Először is, nem szabad elfelejteni, hogy a termelési struktúrák használták a legjobb horganyzott acél. A tető a parkolóba, és más alkatrészek, amelyek tetszés szerint választhat a legmagasabb minőségű anyagokból kezeljük high-end eljárásokat. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy garantálja ezek a menhelyek hosszú távú tartósság, 10 év garancia.  Menhelyek lehet bármilyen mellé vagy mögé, így kap egy nagyobb ernyő felülete. Lehet választani több változatban, különböző méretben.
 
Lehetőségek is további tömések (hullámos, fém) arról, hogy hátsó, illetve oldalsó a carpotu.Ők segítenek megőrizni a magánélet, hanem a híresen eltakarták a napot. Minden kiegészítők menedékhelyet autók felár ellenében. Structure (tetőtérben) és a tető maga kapható színe: fehér, barna, antracit.
 
A felhasznált anyagok szinte halhatatlan, és védi az autót alatt nagy mennyiségű eső vagy havazás. A design fenntartja a stabil állapot akkor is, ha a sebesség a szél szélvihar vagy hurrikán. Az esővíz a tetőről lefolyó vályú beépített lefolyó.
 
 

További információ a www.hotove-pristresky.cz 
Napsat dotaz na prodejce
 • Carport CP FLAT
 • Carport CP FLAT
 • Carport CP FLAT
 • Carport CP FLAT
Átlag
90 %
2 ügyfelek eddig
 • 1 ×
 • 1 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.

alternatív termékek

CP lapos dobozCP lapos doboz
4 333 918 HUF 3 727 163 HUF
CP FLAT KETTŐS IICP FLAT KETTŐS II
3 057 771 HUF 2 629 693 HUF
CPMCPM
2 361 073 HUF 2 030 521 HUF
Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.