Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Minőségi beállók egy autó a német cég SIEBAU található számos előnye van. Először is, nem szabad elfelejteni, hogy a termelési struktúrák használták a legjobb horganyzott acél. A tető a parkolóba, és más alkatrészek, amelyek tetszés szerint választhat a legmagasabb minőségű anyagokból kezeljük high-end eljárásokat. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy garantálja ezek a menhelyek hosszú távú tartósság, 10 év garancia.  Menhelyek lehet bármilyen mellé vagy mögé, így kap egy nagyobb ernyő felülete. Lehet választani több változatban, különböző méretben.
 
Lehetőségek is további tömések (hullámos, fém) arról, hogy hátsó, illetve oldalsó a carpotu.Ők segítenek megőrizni a magánélet, hanem a híresen eltakarták a napot. Minden kiegészítők menedékhelyet autók felár ellenében. Structure (tetőtérben) és a tető maga kapható színe: fehér, barna, antracit.
 
A felhasznált anyagok szinte halhatatlan, és védi az autót alatt nagy mennyiségű eső vagy havazás. A design fenntartja a stabil állapot akkor is, ha a sebesség a szél szélvihar vagy hurrikán. Az esővíz a tetőről lefolyó vályú beépített lefolyó.
 
 

További információ a www.hotove-pristresky.cz 

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.