Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Garázs készült kiváló minőségű beton B45 a megfelelő védelmet az állat lapot. Beton garázs garázs már más anyagokat számos előnye van, amellett, hogy konkrét garázsok meghosszabbított garancia 10 év.

Masszív felépítés vasbeton is képes ellenállni az időjárás és a betörési kísérlet. Beton falak vékonyabbak, mint a tégla garázs, így ugyanabban a külső mérete, hogy több hely benne.

Garázs szállítjuk a földre, akkor nem kell telepíteni az alaplap.
A garázs bármikor lehetséges egy daru segítségével mozgatni egy másik helyre, és az újonnan alakult területen használni, ha szükséges.

Garázsok tud csatlakozni a nagyobb egységek, ha veszel egy másik autót, akkor könnyen kiterjeszthető más helyeken. Például, ha kapcsolódni két modul, 300 x 600 cm-es kapjuk dvougaraz konkrét mérési 600 x 600 cm-es. Egy alternatív megoldás parkolás az autó további telepítésre gépkocsibeálló , kapsz nem csak több helyet, hanem a kert pergola a nyári hónapokban.

Garázs zavarja az építészeti karakterét otthonában, akkor vedd szét a fehér vakolat, a másik 8 színben. Az új beton garázs is felszerelni széles tartozék bekötési keresztül elektromosan működtetett kapuknál.

Beton garázsok jön ellátott ajtók és ablakok különféle méretben és kivitelben. Meg kell bizonyosodni arról, hogy az új garázs megfelel az Ön igényeinek.

További információk:


További információ a hotove-betonovegaraze.cz , az alternatív lehet garázs vakolat

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.