Az alumínium télikert ideális épület a természet és a szabadtéri tevékenységek kedvelői számára. A tartós konstrukció és az üvegfalak olyan helyet teremtenek, amely a hideg hónapokban is meghosszabbítja a kertben töltött időt. Eleganciája és funkcionális tulajdonságai építészetileg gazdagítják a házat, és tökéletes épületet hoznak létre az egész család számára. A hosszú élettartam és az alacsony karbantartási igény az alumínium fő tulajdonsága. Az általános kialakítás a tulajdonos preferenciáitól és a jövőbeli felhasználástól függ.

Ennek megfelelően nem csak a méreteket, hanem az egyes kiegészítők összetételét is megválasztjuk. A télikert ideális nyári nappalinak vagy téli étkezőnek. Ugyanakkor megfelel a növény vagy háziállat kedvelők igényes követelményeinek is.

A széles típusválaszték és az alumínium szerkezet változékonysága lehetővé teszi, hogy az ön igényeinek megfelelő változatot hozzunk létre. A gyártásban kulcsfontosságú szerepet játszik a modern anyagok kiváló minőségű feldolgozása, amely még a nem kedvező időjárásnak is képes ellenállni. Mindent úgy terveztek, hogy tökéletesen összekapcsolja a ház belsőjét a kültérrel, és ugyanakkor ne okozzon hőváltozásokat a házban.

Az ár kiszámítása és a kert céljának meghatározása teljesen ingyenes.

Pont most Ne hagyja ki a lehetőséget

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.