Alumínium télikertek üveggel vagy polikarbonáttal

Az alumínium télikert ideális épület a természet és a szabadtéri tevékenységek kedvelői számára. A tartós konstrukció és az üvegfalak olyan helyet teremtenek, amely a hideg hónapokban is meghosszabbítja a kertben töltött időt. Eleganciája és funkcionális tulajdonságai építészetileg gazdagítják a házat, és tökéletes épületet hoznak létre az egész család számára. A hosszú élettartam és az alacsony karbantartási igény az alumínium fő tulajdonsága. Az általános kialakítás a tulajdonos preferenciáitól és a jövőbeli felhasználástól függ.

Ennek megfelelően nem csak a méreteket, hanem az egyes kiegészítők összetételét is megválasztjuk. A télikert ideális nyári nappalinak vagy téli étkezőnek. Ugyanakkor megfelel a növény vagy háziállat kedvelők igényes követelményeinek is.

A széles típusválaszték és az alumínium szerkezet változékonysága lehetővé teszi, hogy az ön igényeinek megfelelő változatot hozzunk létre. A gyártásban kulcsfontosságú szerepet játszik a modern anyagok kiváló minőségű feldolgozása, amely még a nem kedvező időjárásnak is képes ellenállni. Mindent úgy terveztek, hogy tökéletesen összekapcsolja a ház belsőjét a kültérrel, és ugyanakkor ne okozzon hőváltozásokat a házban.

Az ár kiszámítása és a kert céljának meghatározása teljesen ingyenes.

ModellekVálasszon modellt
 

Zani, üveg egy keretben, egyedi gyártásZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásAlumínium télikert üveggel, saját gyártású4 466 155 HUF7 860 429 HUFHobbytec Premium bioklimatikus télikert keretbe foglalt üveggelHobbytec Premium bioklimatikus télikert keretbe foglalt üveggelÚjdonság a piacon, keretbe foglalt üveg, tartós konstrukció, kiegészítők széles választéka5 259 451 HUFHobbytec Premium bioklimatikus, üvegezett télikertHobbytec Premium bioklimatikus, üvegezett télikertKeret nélküli üveg oldalfalak, testreszabott változat, saját gyártás, árnyékolással is kiegészíthető5 259 451 HUFZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásAlumínium télikert üveggel, saját gyártású3 739 551 HUFZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásAlumínium télikert üveggel, saját gyártású3 739 551 HUFZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásAlumínium télikert üveggel, saját gyártású4 386 907 HUFZANIA alumínium beépített télikertZANIA alumínium beépített télikertAlumínium télikert üveggel a ház falai közé integrált keretben, saját gyártású1 838 325 HUFZANIA alumínium sarok télikertZANIA alumínium sarok télikertAlumínium télikert üveggel a ház sarkán, a ház saját gyártású6 212 876 HUFZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásAlumínium télikert üveggel, saját gyártású6 212 876 HUFZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásAlumínium télikert üveggel, saját gyártású4 015 413 HUFZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásZani, üveg egy keretben, egyedi gyártásAlumínium télikert üveggel, saját gyártású4 386 907 HUFZANIA erkélyes télikertZANIA erkélyes télikertAlumínium télikert teraszokhoz és erkélyekhez3 739 551 HUFZANIA alumínium folyosóZANIA alumínium folyosóAlumínium téli kert üveggel, saját gyártású3 739 551 HUF

Pont most Ne hagyja ki a lehetőséget

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.