Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Japán alumínium pergola TF ideális tetőteraszokon vagy mint egy menedéket a fal a ház. A letisztult és szépíteni a természetes kiegészítője a modern és a régi épületben. Szőlővel betelepített létre ezt a japán virágzó pergola sarok a kertben. Az anyagok, amelyekből ki van alakítva, hogyan lehet ellenállni a forró nyári napokon, és a fagyos, havas éjszaka.

 
 

Mivel kora tavasszal, élvezheti ül az árnyékban egy japán pergola nélkül aggasztó, hogy nem fogja elhagyni az eső vagy süt V Mielőtt az összes, amely megvédi Önt akril üvegtető, amely ellenáll minden időjárási körülmények között. Akrilüveg, más néven akrilüveg nem tartozik a fokozatos csökkentését az átláthatóság, ellentétben a legtöbb mesterséges lencse. Karbantartás tetőfedő pergolák nagyon egyszerű, mert az anyag természetesen taszítja a szennyeződéseket.Amellett, plexi csiszolják a kisebb karcolások és egyéb kisebb sérülések. Plexi is rendelhető átlátszó, tejszerű vagy füstös kivitelben.

Japán alumínium pergola TF sorozat egy téglalap alakú. Kínálunk több mint 20 szabványos méretben. A szerkezet szürke, de szeretné, hogy be kell szállítani a fehér, bronz vagy ezüst.  Ami a szerkezet típusát, akkor választhat a két típusa van:
 1. Elhelyezésével támasztóoszlopait végén a tetőszerkezet
 2. Azzal a lehetőséggel, lóg a tartóoszlop a tartományban 10 és 50 cm-es, hogy a végén a tető pergolák
Pergolák hogy a szállítás felár ellenében, beleértve a telepítést. Szerelési végzik kétféleképpen. Betonozás, be előre lyukak és szerelés a korábban elkészített betonlábakról.

Az eredeti szerelési útmutató pergolák szilárd pillére letölthető ITT
Az eredeti szerelési útmutató pergola csúszó hüvelyek letölthető ITT
 
Alumínium szerkezet szürke. Kérésre egyedi kapható fehér, barna, broznovém vagy ezüst. Tetőfedő tejszerű vagy átlátszó UV védelem. Kérésre, mi is szállít a füst változat.

 

Van kétféle típusú szerkezetek. Elhelyezése az első típusú alátámasztó oszlopok végén a tetőszerkezet.
A második típusú lóg a tartóoszlopok. Helye a hozzászólásokat lehet 10-50 cm-re a végén a tető. Supply pergolák nyújt további díjat, beleértve a telepítést. Szerelési végzik kétféleképpen. Betonozás, be előre lyukak és szerelés a korábban elkészített betonlábakról. 
 

A legnépszerűbb műszaki rajzok pergolák TF sorozat fix üzenete

A legnépszerűbb műszaki rajzok sorozat TF pergola csúszó előretolt üzenete

 • Szerelési útmutató (EN) változat fix tartóoszlopai (Fix bejegyzést), akkor töltse le ITT
 • Szerelési útmutató (EN) variáns slide tartóoszlopok (Bearing fény) letölthető ITT

 

 


Modern japán alumínium pergola sorozat TF tetőfedő formájában akrilüveg. Tetőfedő egy napvédő UV-szűrőként. És a kiváló árnyékoló / szigetelő tulajdonságokkal. Áttetsző akril üveg is van egy öntisztító hatás. Ezzel az új technológiával, az üveg tetején lényegesen kevesebb piszkos. 

További információ a www.hotove-pergoly.cz

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.