kijelző kategóriábanelrejtése kategóriában
Segítségre van szüksége?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Alumínium pergola Series MLC
 • Alumínium pergola Series MLC
 • Alumínium pergola Series MLC
 • Alumínium pergola Series MLC

Alumínium pergola Series MLC

Gyártó:SankyoAlumi
Elérhetőség:30 nap
Szavatosság:2 év
Alumínium pergolák MLC sorozat áll ki a design. Alumínium pergolák Önhordó és nem igényel horgonyzó az épületet. Ennek köszönhetően a egyre nagyon népszerű, és a kereslet. Alumínium pergolák jönnek a különböző méretekben és színekben.
Pergolák lehet épített magának / magának, és elérni a következő és nagyobb méretben. 

Alumínium pergolák legkívánatosabb méretei: hossza 510 cm, 270 cm mély és 580 cm hosszúságú, és 300 cm mélységben
Elérhető méretek pergolák, beleértve az árakat is megtalálhatók az Dimenzió lap jobb felső terméket. 
 
Épített eloxált alumínium. Tetőfedő formájában szilárd Lexan úgy néz ki, mint az üveg.
Tetőfedő kiváló szigetelő tulajdonságokkal, 100% UV (UVA) és 75% IR (védelmet az UVB sugárzás). 
Menhelyek az egyetlen a Cseh Köztársaságban cerfifikováno TÜV. Kína nem egy példányt, de a japán eredeti, 10 év garancia.

Pergolák szállítjuk, szerelés, így ha érdekel is, beleértve a kulcsrakész szerelés és az egész Cseh Köztársaság és a Szlovák.
Az ár a telepítés típusától függ hajlék és az eszközök telepítése - átlagosan 15 000 CZK Áfa nélkül. A telepítés kétféle módon történhet, mind a közvetlen, vagy a betonozás az árokba segítségével acél karimák, amelyek rögzítve a kémiai horgony egy előre előkészített alapra.

lexan tetőfedő

 lexan stresni krytina2Rust, penész vagy moha nincs esélye. Hosszantartó szép megjelenés garantált. Polikarbonát tetőfedő is fel van szerelve egy hatékony UV-szűrő közel 100% UVA és UVB védelmet 75%. Egy nagy plusz a magas fényáteresztő anyag. Tehát nem csak védi az autót a túlmelegedéstől a belső tér, így az mindig jól érzik magukat, azt is megakadályozza, megszűnik az autó festék és ragyogóvá az egész terület menedéket. Alumínium menedékhelyek kapacitása (típustól függően) 60-150 kg / m2, és ellenállnak a szél és a Gale hurrikán. 

További információ a www.hotove-pergoly.cz
Napsat dotaz na prodejce
 • Alumínium pergola Series MLC
 • Alumínium pergola Series MLC
 • Alumínium pergola Series MLC
 • Alumínium pergola Series MLC
 • Alumínium pergola Series MLC
 • Alumínium pergola Series MLC
 • Alumínium pergola Series MLC
Átlag
0 %
Senki még termék nehodnotil
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.

alternatív termékek

POLLARDPOLLARD
1 141 917 HUF 662 314 HUF
TF, üvegTF, üveg
1 140 445 HUF 627 264 HUF
FERI, kitFERI, kit
790 233 HUF 399 833 HUF
Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.