Nyitott garázsAlumínium gépkocsibeálló PJR

PJR

Jellemző tulajdonságok

 • Alumíniumszerkezetek
 • Japán gyártás
 • 10 év garancia
 • Modern kialakítás
 • A legkeresettebb termék
 • Széles változó rendszerű
 • Legjobb ár garancia
Kötelezettségmentes megkeresés

Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

A PJR sorozat alumínium nyitott garázs egyszerű feldolgozással és tartós tulajdonságokkal rendelkezik. Változékonysága a méret széles választékát teszi lehetővé. A szerkezet eloxált alumíniumból készült. Ez a minőségi anyag sok éven át megőrzi fényességét, karbantartása pedig egyszerű. A szilárd lexan tetőfedés, amely üvegszerű, kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Hatékony szűrője véd az UV (100%) és az IR (75%) sugárzástól. Ez a termék TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik. Eredeti japán minőségének köszönhetően 10 év garanciát kínálunk.

Az alumínium nyitott garázs öntámogató, és nem szükséges épülethez rögzíteni. Számos forma és típus közül választhat. Teljesen kulcsrakészen tudjuk átadni nyitott garázsainkat, egész Magyarország területén. Barkácsolók számára a nyitott garázs teljesen sajátkezűleg szerelhető össze, ebben az esetben a szerkezetet az ajtóig szállítjuk. Az összeszerelés kétféle módon történhet, nevezetesen az ásatásban történő közvetlen betonozással, vagy acélperemek alkalmazásával, amelyeket egy előre elkészített alapozásban rögzítenek a kémiai horgonyokhoz.

Méret

Szélesség: 220 cm - 720 cm
Mélység: 180 cm - 330 cm

Szín

Széles színválaszték közül választhat. Az alapszínek szürke, barna, fekete, ezüst és bronz.

Anyag

A teljes lexan tetőfedés kiváló megjelenésű, ellenálló és napfény elleni védelmet nyújt.

Sajátkezű telepítés

Ha úgy dönt, hogy sajátkezűleg telepíti a nyitott garázs. Itt megtalálja a részletes utasításokat a telepítéshez.

 

Folyamat Rendelés folyamata

1. A specifikáció leírása

A nyitott garázs kiválasztása meglehetősen egyszerű. Csak válassza ki a kívánt változatot, méreteket és írja le kívánságait weboldalunkon. Ezen előírások alapján szakmai képviselőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, és együtt meghatározza a további részleteket.

Teljesen személyre szabott konstrukció

Teljes szolgáltatást szervezünk az Ön számára. Az első tervektől a végső megvalósításig. Szállítását és összeszerelését tartalmazza. Kulcsrakész kulcsot építünk Önnek. Ezzel egyidejűleg testre szabott árkalkulációt készítünk az Ön számára.

2. Árajánlat

Az árajánlat a következő lépés, amely az értékesítési képviselővel egyeztetett specifikációkból következik. A végső ár a kiválasztott mérettől, a felhasznált anyagoktól, a kiegészítőktől, a színárnyalattól és az általános kialakítástól függ.

Az ár változó összetevő, és a lehetőségeitől függ

A nyitott garázs nagyon változó felépítésű, és az ár teljesen igazodhat az Ön igényeihez. A menedék szabadon állhat a térben, vagy lehorgonyozható a ház vagy a garázs falához. Az egyes épületeket kombinálva sorház hozható létre.

3. Fókusz

A költségvetés jóváhagyása után szakértőnk mindig meglátogatja Önt, és elvégzi a jövőbeli építkezés végső felmérését. Ez az utolsó lépés a nyitott garázs előállítása előtt. Mindennek pontosan a helyén kell lennie.

A végső mérés alapján testre szabott változatot készítünk az Ön számára

A végső fókusz feltárja a szabálytalanságokat mind az altalajban, mind azokon a helyeken, ahol a menedéket végül a házhoz rögzítik. Fontos az ügyfél együttműködése szakértőnkkel. Tudni kell, hová vezetik a vizet, mekkora a ház szigetelőrétegének vastagsága, a falon levő huzalozás és egyéb paraméterek, amelyek problémát okozhatnak a telepítés során. 

4. Végső megvalósítás

A nyitott garázs telepítése egyszerű és csak néhány órát vesz igénybe. Ez az idő az adott konstrukció összetettségétől függ. Kivételes és bonyolultabb épületekben az építkezés legfeljebb néhány órával meghosszabbítható.

Az egész folyamat tapasztalt szakemberek felügyelete alatt zajlik

A végső megvalósítás nagyon fontos lépés számunkra. Az egész folyamat tapasztalt szakemberek keze alatt zajlik. A nyitott garázsnak megbízhatóan védenie kell az autóját.

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.