PergolákAlumínium gépkocsibeálló PJR

PJR

Jellemző tulajdonságok

 • Alumíniumszerkezetek
 • Japán gyártás
 • 10 év garancia
 • Modern kialakítás
 • A legkeresettebb termék
 • Széles változó rendszerű
 • Legjobb ár garancia
Kötelezettségmentes megkeresés

Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

Tegye kényelmesebbé a kertben töltött időtöltést egy tartós és elegáns épülettel, amely esős időben is lehetővé teszi a természetben való tartózkodást. Az SKC alumínium pergola egyszerű kivitelezésével és halhatatlan felépítésével jellemezhető. Sok éven át megőrzi tulajdonságait. Egy japán minőségű termék, amely 10 éves garanciát kínál. A pergola TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik.

Ez egy öntámogató szerkezetű épület, amely nem igényli a másik épülethez való rögzítést. Számos forma és végleges kialakítás közül választhat. A telepítés teljes egészében kulcsrakészen fogjuk szállítani Magyarország teljes területén belül. A Pergolát saját maga is telepítheti.

Méret

Szélesség: 3 – 6 m

Mélység: 4,9 – 12,1 m

A tartóoszlopok száma: 4 – 8

A feltűntetett ár 6 x 6,1 m-re vonatkozik. További méretek megtalálhatók az ár listánkban.

Szín

Az alapszín árnyalat szürke, fekete vagy ezüst.

Anyag

Két változatot készítettünk a tetőfedéshez:

 • Standard – acél (trapéz alakú) lemezek

 • Prémium – alumínium panelek

A 90 kg / m² alapterhelést 300 kg / m²-ig növelhető! A minimális garantált szélellenállás 50 m / s.

A konstrukció oldallapokkal egészíthető ki.

Mindkét tetőfedő változat LED világítást tartalmaz.

Sajátkezű telepítés

A tetőzés legnépszerűbb méreteinek rajzai:

N5555 (méret: szélesség 550cm x mélység 550cm)

N6160 (méret: szélesség 600cm x mélység 610cm)

Az alumínium tetőfedés változó kialakítású. Ennek köszönhetően alkalmazható a magán és a kereskedelmi szférában is. Merítsen ihletet az alábbi képekből:

 

Folyamat Rendelés folyamata

1. A specifikáció leírása

A nyitott garázs kiválasztása meglehetősen egyszerű. Csak válassza ki a kívánt változatot, méreteket és írja le kívánságait weboldalunkon. Ezen előírások alapján szakmai képviselőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, és együtt meghatározza a további részleteket.

Teljesen személyre szabott konstrukció

Teljes szolgáltatást szervezünk az Ön számára. Az első tervektől a végső megvalósításig. Szállítását és összeszerelését tartalmazza. Kulcsrakész kulcsot építünk Önnek. Ezzel egyidejűleg testre szabott árkalkulációt készítünk az Ön számára.

2. Árajánlat

Az árajánlat a következő lépés, amely az értékesítési képviselővel egyeztetett specifikációkból következik. A végső ár a kiválasztott mérettől, a felhasznált anyagoktól, a kiegészítőktől, a színárnyalattól és az általános kialakítástól függ.

Az ár változó összetevő, és a lehetőségeitől függ

A nyitott garázs nagyon változó felépítésű, és az ár teljesen igazodhat az Ön igényeihez. A menedék szabadon állhat a térben, vagy lehorgonyozható a ház vagy a garázs falához. Az egyes épületeket kombinálva sorház hozható létre.

3. Fókusz

A költségvetés jóváhagyása után szakértőnk mindig meglátogatja Önt, és elvégzi a jövőbeli építkezés végső felmérését. Ez az utolsó lépés a nyitott garázs előállítása előtt. Mindennek pontosan a helyén kell lennie.

A végső mérés alapján testre szabott változatot készítünk az Ön számára

A végső fókusz feltárja a szabálytalanságokat mind az altalajban, mind azokon a helyeken, ahol a menedéket végül a házhoz rögzítik. Fontos az ügyfél együttműködése szakértőnkkel. Tudni kell, hová vezetik a vizet, mekkora a ház szigetelőrétegének vastagsága, a falon levő huzalozás és egyéb paraméterek, amelyek problémát okozhatnak a telepítés során. 

4. Végső megvalósítás

A nyitott garázs telepítése egyszerű és csak néhány órát vesz igénybe. Ez az idő az adott konstrukció összetettségétől függ. Kivételes és bonyolultabb épületekben az építkezés legfeljebb néhány órával meghosszabbítható.

Az egész folyamat tapasztalt szakemberek felügyelete alatt zajlik

A végső megvalósítás nagyon fontos lépés számunkra. Az egész folyamat tapasztalt szakemberek keze alatt zajlik. A nyitott garázsnak megbízhatóan védenie kell az autóját.

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.