Nyitott garázsAlumínium gépkocsibeálló PJF

PJF

Jellemző tulajdonságok

 • Alumíniumszerkezetek
 • Japán gyártás
 • 10 év garancia
 • Modern kialakítás
 • A legkeresettebb termék
 • Széles változó rendszerű
 • Legjobb ár garancia
Kötelezettségmentes megkeresés

Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

A japán alumínium nyitott garázsok ideális és megfizethető megoldást jelentenek autója állandó parkolásához. A PJF sorozat alumínium nyitott garázsát több méretben kínáljuk egy vagy több jármű számára. Annak köszönhetően, hogy az telepítéséhez nincs szükséges más épülethez való rögzítésre, gyakorlatilag bárhová el lehet helyezni, ahová csak gondolja. Ezek a termékek az egyetlenek, amelyeket a világelső TÜV SÜD tanúsítványok tanúsítják. A gyártáshoz szükséges anyagokat a japán minőségnek megfelelő eljárásokkal dolgozták fel. A szilárd szerkezetet úgy kezelik, hogy ne korrodálódjon és évtizedekig megőrizze fényességét. Ellenáll az orkán sebességű szélnek.

Kínálatunkban nagy mennyiségű egyedi típus és kialakítás található. Mivel ez a saját gyártásunk, teljesen személyre szabott megoldást tudunk kínálni. A nyitott garázs telepítése nagyon egyszerű és csupán néhány órát vesz igénybe. A telepítést saját maga is elvégezheti. A rögzítési folyamat kétféle módon lehetséges, nevezetesen közvetlen betonozással vagy acélperemek alkalmazásával, amelyeket a kémiai horgonyokhoz rögzítenek egy előre elkészített alapozásban.

Méret

Szélesség: 430 cm - 1150 cm
Mélység: 240 cm - 330 cm

Szín

Választhat ezüst, szürke vagy barna alumínium szerkezetet.

Anyag

A tető tartós polikarbonátból készül, UV-szűrővel, amely hatékonyan szűri a hőt és megakadályozza a veszélyes UV-sugárzással való közvetlen érintkezést. Ennek köszönhetően az autó belseje nem melegszik túl a forró napokon. Ezenkívül megakadályozza a festék fakulását. Az anyag rendkívül ellenálló az ütődésekkel szemben.

Sajátkezű telepítés

Lehetőség van a telepítés sajátkezű elvégzésére. Az utasítások itt érhetők el. Magyarország teljes területén házhoz szállítjuk a terméket.

A PJF sorozat nyitott garázsának legnépszerűbb műszaki rajzai

 

Folyamat Rendelés folyamata

1. A specifikáció leírása

A nyitott garázs kiválasztása meglehetősen egyszerű. Csak válassza ki a kívánt változatot, méreteket és írja le kívánságait weboldalunkon. Ezen előírások alapján szakmai képviselőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, és együtt meghatározza a további részleteket.

Teljesen személyre szabott konstrukció

Teljes szolgáltatást szervezünk az Ön számára. Az első tervektől a végső megvalósításig. Szállítását és összeszerelését tartalmazza. Kulcsrakész kulcsot építünk Önnek. Ezzel egyidejűleg testre szabott árkalkulációt készítünk az Ön számára.

2. Árajánlat

Az árajánlat a következő lépés, amely az értékesítési képviselővel egyeztetett specifikációkból következik. A végső ár a kiválasztott mérettől, a felhasznált anyagoktól, a kiegészítőktől, a színárnyalattól és az általános kialakítástól függ.

Az ár változó összetevő, és a lehetőségeitől függ

A nyitott garázs nagyon változó felépítésű, és az ár teljesen igazodhat az Ön igényeihez. A menedék szabadon állhat a térben, vagy lehorgonyozható a ház vagy a garázs falához. Az egyes épületeket kombinálva sorház hozható létre.

3. Fókusz

A költségvetés jóváhagyása után szakértőnk mindig meglátogatja Önt, és elvégzi a jövőbeli építkezés végső felmérését. Ez az utolsó lépés a nyitott garázs előállítása előtt. Mindennek pontosan a helyén kell lennie.

A végső mérés alapján testre szabott változatot készítünk az Ön számára

A végső fókusz feltárja a szabálytalanságokat mind az altalajban, mind azokon a helyeken, ahol a menedéket végül a házhoz rögzítik. Fontos az ügyfél együttműködése szakértőnkkel. Tudni kell, hová vezetik a vizet, mekkora a ház szigetelőrétegének vastagsága, a falon levő huzalozás és egyéb paraméterek, amelyek problémát okozhatnak a telepítés során. 

4. Végső megvalósítás

A nyitott garázs telepítése egyszerű és csak néhány órát vesz igénybe. Ez az idő az adott konstrukció összetettségétől függ. Kivételes és bonyolultabb épületekben az építkezés legfeljebb néhány órával meghosszabbítható.

Az egész folyamat tapasztalt szakemberek felügyelete alatt zajlik

A végső megvalósítás nagyon fontos lépés számunkra. Az egész folyamat tapasztalt szakemberek keze alatt zajlik. A nyitott garázsnak megbízhatóan védenie kell az autóját.

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.