Nyitott garázsKWC DOUBLE alumínium nyitott garázs két autó számára

KWC KETTŐS

Jellemző tulajdonságok

 • Alumíniumszerkezetek
 • Japán gyártás
 • 10 év garancia
 • Modern kialakítás
 • Széles változó rendszerű
 • Legjobb ár garancia
Kötelezettségmentes megkeresés

Ne habozzon!


 

JellemzésMűszaki leírás

A KWC sorozat luxus típusú autóbeállója megjelenésével és funkcionális tulajdonságainak köszönhetően egyedi. A DOUBLE típust úgy tervezték, hogy két autó számára teremtsen parkolóhelyet. Eloxált alumínium szerkezete megfelel a tartósság és a hosszú élettartam legigényesebb követelményeinek. Ezenkívül nulla karbantartást igényel. Változékonyságának köszönhetően kétféle változat választható, az oszlop az oldalára vagy a hátuljára helyezhető. Egy eredeti japán darab, amelyet a TÜV tanúsít. A termékre 10 év garancia vonatkozik.

Összeszerelés nélkül vagy teljesen kulcsrakészen tudjuk átadni nyitott garázsainkat, egész Magyarország területén. A telepítés ára a nyitott garázs típusától és annak módjától függ. Az összeszerelés kétféle módon történhet, nevezetesen az ásatásban történő közvetlen betonozással, vagy acélperemek alkalmazásával, amelyeket egy előre elkészített alapozásban rögzítenek a kémiai horgonyokhoz.

Méret

A KWC sorozat autóbeállója két alapméretben kapható:

5,1 m x 5,4 m

5,9 m x 5,4 m

Szín

Az elülső keret megvásárolható alumínium (városi szürke szín) vagy laminált (fenyő vagy városi szürke szín) típusban.

Anyag

A tetőfedés szilárd lexán formájában kapható, amely üvegszerű, kitűnő a hosszú élettartama és a tartósságának köszönhetően. A tetőfedés kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik és 100% -os UV (UVA elleni védelem) és 75%-os IR (UVB elleni védelem) védelmet biztosít. Ezenkívül 600 N / m² hóterheléssel is képes megbirkózni.

Sajátkezű telepítés

Ha úgy dönt, hogy maga szereli össze a nyitott garázst, itt megtalálja a megfelelő műszaki rajzot.

KCW5940

 

Folyamat Rendelés folyamata

1. A specifikáció leírása

A nyitott garázs kiválasztása meglehetősen egyszerű. Csak válassza ki a kívánt változatot, méreteket és írja le kívánságait weboldalunkon. Ezen előírások alapján szakmai képviselőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, és együtt meghatározza a további részleteket.

Teljesen személyre szabott konstrukció

Teljes szolgáltatást szervezünk az Ön számára. Az első tervektől a végső megvalósításig. Szállítását és összeszerelését tartalmazza. Kulcsrakész kulcsot építünk Önnek. Ezzel egyidejűleg testre szabott árkalkulációt készítünk az Ön számára.

2. Árajánlat

Az árajánlat a következő lépés, amely az értékesítési képviselővel egyeztetett specifikációkból következik. A végső ár a kiválasztott mérettől, a felhasznált anyagoktól, a kiegészítőktől, a színárnyalattól és az általános kialakítástól függ.

Az ár változó összetevő, és a lehetőségeitől függ

A nyitott garázs nagyon változó felépítésű, és az ár teljesen igazodhat az Ön igényeihez. A menedék szabadon állhat a térben, vagy lehorgonyozható a ház vagy a garázs falához. Az egyes épületeket kombinálva sorház hozható létre.

3. Fókusz

A költségvetés jóváhagyása után szakértőnk mindig meglátogatja Önt, és elvégzi a jövőbeli építkezés végső felmérését. Ez az utolsó lépés a nyitott garázs előállítása előtt. Mindennek pontosan a helyén kell lennie.

A végső mérés alapján testre szabott változatot készítünk az Ön számára

A végső fókusz feltárja a szabálytalanságokat mind az altalajban, mind azokon a helyeken, ahol a menedéket végül a házhoz rögzítik. Fontos az ügyfél együttműködése szakértőnkkel. Tudni kell, hová vezetik a vizet, mekkora a ház szigetelőrétegének vastagsága, a falon levő huzalozás és egyéb paraméterek, amelyek problémát okozhatnak a telepítés során. 

4. Végső megvalósítás

A nyitott garázs telepítése egyszerű és csak néhány órát vesz igénybe. Ez az idő az adott konstrukció összetettségétől függ. Kivételes és bonyolultabb épületekben az építkezés legfeljebb néhány órával meghosszabbítható.

Az egész folyamat tapasztalt szakemberek felügyelete alatt zajlik

A végső megvalósítás nagyon fontos lépés számunkra. Az egész folyamat tapasztalt szakemberek keze alatt zajlik. A nyitott garázsnak megbízhatóan védenie kell az autóját.

BemutatóteremLegnagyobb bemutatóközpont a CSK-ban

Győződjön meg róla személyesen

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Ez Önre vár:

 • A bemutatóközpontok összterülete 10 500 m22
 • Képzett eladóink csapata kész Önnek tanácsot adni.
 • 58 kiállított termék

HobbytecCsaládi vállalkozás

 • Nálunk első helyen az elégedett vásárló, valamint a neki örömet és hasznot nyújtó minőségi termékek vannak.
 • Telepítések CSK és Szlovákia területén

  Jelenleg képesek vagyunk szolgáltatásainkat bebiztosítani egész Csehországon és Szlovákián belül.
 • Dizájn, minőség, ár

  Termékeink magukban hordozzák az időfeletti feldolgozást, a minőségi anyagokat, valamint a piacon belül versenyen felül álló árakat.
 • A legnagyobb bemutatótermek a CSK-ban

  A széles nyilvánosság részére a CSK-ban legnagyobb, sajátságos bemutatóközpontot alakítottunk ki. Prágában és Brünnben is megtalálnak bennünket.
 • Saját gyártás

  Munkánk során saját gyártásunkra támaszkodunk. Az lehetővé teszi teljes mértékben testreszabott rendelések összeállítását.
 • Legszélesebb kínálat a CSK-ban

  Klienseinknek házba és kertbe alkalmas, nálunk megtalálható termék átfogó kínálatát ajánljuk fel.