kijelző kategóriábanelrejtése kategóriában
Segítségre van szüksége?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Alumínium pergola terasz, rögzítése nélkül
 • Alumínium pergola terasz, rögzítése nélkül
 • Alumínium pergola terasz, rögzítése nélkül
 • Alumínium pergola terasz, rögzítése nélkül

Alumínium pergola terasz, rögzítése nélkül

Gyártó:SankyoAlumi
Elérhetőség:30 nap
Szavatosság:2 év
Alumínium pergola sorozat fogja állítani terasz sarkából a mindennapi pihenés, legyen egy könyvet olvas, vagy összegyűjtése a barátokkal. Mivel ez önhordó és könnyen illeszthető sehova.
Ön is használja azt a menedéket, vagy kupola bejárata az erkélyre. A tér között, a pergola és a fal lehet lezárni a tömítés.
 
Pergola építési alumínium, amely átesett specifikus szabályozás ismert eloxálás, amelyben a felső réteg egy olyan anyag, úgy kezeljük, hogy az anyag nem tartozik a korrózió. A szín design szürke, barna vagy bronz.
 
Mert pergolák tetőfedés, mi választottuk a teljes lexan, legismertebb, mint a rendkívül tartós anyag használható üvegezés. Tiszta teljesítmény üvegezés nagyon jól átengedi a fényt, és védelmet nyújt a káros UV sugárzástól. Tetőfedő hála neki kellemesen beárnyékolta terasz. Az is lehetséges, hogy tervezzen ablakokat tejtermék vagy füst.
                                                                                                                                                
Pergolák terasz sorozat szabványosított és nem lehet szerkeszteni, vagy változtatni a színüket. Táblázat A dimenziók, amelyekben gyártunk pergola megtekinthető az alábbiakban.
Ár a kártya mérete 190x130 cm.
 
Supply pergolák biztosít akár futárszolgálattal telepítés nélkül, vagy on-demand szállítási beleértve a telepítést. Szerelési végzik kétféleképpen. Betonozás, be előre lyukak és szerelés a korábban elkészített betonlábakról.
Obrouskou előnye pergolák terasz egy egyedi építési rendszer, amely nem kell rögzíteni a falhoz pergolák. Pergola önhordó és lehet felületre szerelt, hogy a fal rögzítése nélkül! A tér között, a pergola és a fal lehet lefedték az alábbiak szerint. 
 

Köszönhetően az egyedi tervezésű lehet használni, mint egy menedék pergola a teraszon, fészer vagy menedéket bejáratánál az erkélyen. 
 

Supply pergolák rendelkezik sem Hivatal a futárszolgálat telepítés nélkül, vagy on-demand szállítási beleértve a telepítést. Szerelési végzik kétféleképpen. Betonozás, be előre lyukak és szerelés a korábban elkészített betonlábakról. 
  
Napsat dotaz na prodejce
 • Alumínium pergola terasz, rögzítése nélkül
 • Alumínium pergola terasz, rögzítése nélkül
 • Alumínium pergola terasz, rögzítése nélkül
 • Alumínium pergola terasz, rögzítése nélkül
Átlag
0 %
Senki még termék nehodnotil
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.

alternatív termékek

TF, akril üvegTF, akril üveg
1 140 445 HUF 627 264 HUF
TUSCANYTUSCANY
632 124 HUF 362 798 HUF
KS, pergolaKS, pergola
904 233 HUF 714 324 HUF
POLLUX, üvegPOLLUX, üveg
1 878 303 HUF 939 162 HUF
POLLARDPOLLARD
1 141 917 HUF 662 314 HUF
FERI, kitFERI, kit
790 233 HUF 399 833 HUF
Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.