kijelző kategóriábanelrejtése kategóriában
Segítségre van szüksége?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Fából készült kerti elrendezés szett 2 + 3

Fából készült kerti elrendezés szett 2 + 3

Gyártó:egy Trade
Elérhetőség:átlagosan 2-5 nap
Szavatosság:2 év
Keresi ül a teraszon vagy a kertben? Fa kerti bútor összeszerelés készletek a skandináv fenyő, időjárásálló, köszönhetően a speciális, három rétegű technológia, pácolás, színes capuccino a tökéletes választás. A jelentés tartalmaz egy táblázatot a két fekvő székek (7 pozíció), és egy háromjegyű padon. Bútor készült, nagy szilárdságú anyagból, amelyen keresztül sok évig tart. Régi vonzó megjelenés garantált. Az összeállítást is biztosít, minőségi szerelvények, amely garantálja a hosszú élettartamot és fel van szerelve speciális csavarok, amely idővel a fa munkák, egyszerűen meghúzni.

Wood északi borovi termel miatt lassú növekedés tartósabb és szilárdabb a textúrája és egy nagyon sűrű szemű. Wood viszonyítva lényegesen keményebb és tartósabb. Ez a jelentés fogja díszíteni a kert vagy terasz.

specifikációk:

  • A készlet tartalmaz: 2x állítható szék, 1x 3 üléspad, 1 asztal (nem konvertibilis) 
  • táblázat méretei: 150 x 88 x 73 cm
  • Pad méretei: 167 x 75 x 96 (39 cm)
Napsat dotaz na prodejce
Átlag
0 %
Senki még termék nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.

alternatív termékek

Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.