kijelző kategóriábanelrejtése kategóriában
Segítségre van szüksége?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Booster naga Piros 6ks
  • Booster naga Piros 6ks

Booster naga Piros 6ks

Gyártó:egy Trade
Elérhetőség:átlagosan 2-5 nap
Szavatosság:2 év
Akciós Tűz akkor Érvényes szerint csak, ha vásárolt Minden Kerti fészket. Más esetekben és RRP !!! 

Párnák készült Kiváló minőségű memória, AMI přííjemné Garantált ülőhely. Kombinációja es modern design és a Klasszikus alkalmas ARRA, Hogy egy Fából készült bútorok és a modern pl. Alumínium terpesztett. A kitöltés használták Kiváló minőségű Olasz anyagból - polycotton (memória és poliészter keverék) amelyen Keresztül garantálja és Hosszú élettartamot, SOT megakadályozza izzadás és forró nyári végül. Párnák Hát ÉS AZ oldalán felszerelt pántok teszik szorosan pattintható és bútorok . Párnák mindkét oldalán other Menta Vagy vásárolni Két Tervezési Mintaka tetszőlegesen változtatható.

specifikációk:

  • készlet 6 db
  • Méretek: 110 x 50 x 6 cm
Napsat dotaz na prodejce
  • Booster naga Piros 6ks
Átlag
0 %
Senki még termék nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Írja felhasználói értékelés
jó termék:
Új hozzászólás

Comments használják közzé a véleményét egy adott terméket. Köszönjük hozzájárulását. Mivel üzemeltetői ezt a vitát, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsa a nem megfelelő megjegyzéseket.

alternatív termékek

Ajánlatot akarok
A kérelem leírása

Hobbytec.hu - Berendezések az otthonod és kerted számára

Célunk, hogy az Ön számára a teljes körű lehetőségek állnak rendelkezésre, minőségi megoldások egész szegmensek Ház és kertészeti ročím a forgalma több mint 500 millió. Ft. Ugyanakkor azon kevesek egyike, bemutatják a legkeresettebb terméke a saját szemét, és hasonlítsa össze őket a legnagyobb bemutatóterem - mindössze 2 km-re Ricany. Az összes termék lehet kényelmesen vásárolt e-bolt www.hobbytec.cz

A kiválasztott termékeket szállított, beleértve az összeszerelést rendelni. Minden összeszerelési műveleteket csak olyan munkatársaink nem csak az egész országban, hanem az egész Szlovákiában. Bővebben www.hobbytec.sk Válasszon termékeket globális gyártók Japán, USA, Izrael, Kanada, Németország, Szlovákia, Törökország és Lengyelország. A szelektív sajátmárkás One Trade®.
100% -os lefedettség
Csehország és Szlovákia
regionális
képviselet
5x díjak megbízható
társaság az év
Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával elfogadja ezt.