Úszómedencék az országban

A kerti medencék osztható medencék az országban, félig süllyesztett és föld feletti medencék. Minden medence van előnye és hátránya. Úszó dönt, hogy megfeleljen a követelményeknek. 
 
Medencék az országban használható kültéri használatra, hanem a télikertek beltéri medencék.  A nagyszerű vizuális vonzerejét növeli az építészeti értéke az ingatlan, és jól összevetjük a megjelenése a kertben. Pool zastřešíte a földbe könnyen, mert a víz a medencében marad tiszta hosszabb, nincs gyerek vagy állatok esnek a vízbe, és meghosszabbítja az úszás szezonban még egy hónapig. Pool lehet egy beépített számláló, ami különösen hasznos úszók. 
 
Hátránya süllyesztett medence nem hordozható. Miután elhelyezte az országban, már velük, akkor nem tud mozogni. Ezért gondosan mérlegelje megfelelő helyet a medencében. Várják a magasabb költség. 

Milyen anyagból? 

 
Attól függően, hogy a felhasznált anyag a medencék az országban vannak osztva:
  • beton, fólia, laminált, rozsdamentes acél, kerámia
 
Pool tett veled öröm, válassza ki a megfelelő forma, anyag és méret. Attól függően, hogy az anyag választja függ, akkor az élet a medence. 
 
Fóliát és a műanyag medencék az országban - tart körülbelül 10 év. Egyesítik korlátlan élettartam, ez alkalmas rozsdamentes acél. Hátránya túl magas vételár. A kerámia laminátum medence egy medence egy réteg kerámia szerkezetű. Üvegszálas és üvegszálas medencék közül a legnépszerűbb, a remek minőség-ár arány. Ezek nem drágák ahhoz, hogy építve a talajba. 
 
 

Milyen állapotban medencében?

Sok medencék kínálnak nagyon vonzó alak, de néhány hét után előfordulhat, hogy az ilyen típusú medence akkor soha szobát. Gondoljunk nemcsak megjelenése, hanem a funkcionalitást a medencében. 
 
Kerek medence az országban - nem alkalmas fürdésre, a kemény borítók
Ovális medence - kínál úszás, egy kellemes megjelenésű, és ki kell terjednie a nem használt sarok
Játék medence - alkalmas fürdésre és játékok az egész családnak. Maximális helykihasználás és könnyen zastřešíte